Salariile de merit din Poliția Satu Mare, subiect strict secret. De ce?!

Salariile de merit acordate în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare sunt un subiect strict secret! Reporterii PresaSM au înaintat o cerere privind furnizarea acestor date, în baza Legii 544/2001 privind liberul acces la informații de interes public. Doar că, se pare, vorbim despre date cu caracter personal, care nu pot fi făcute publice.

PresaSM nu a solicitat Codul Numeric Personal sau alte date cu caracter personal, decât numele și prenumele persoanelor care au primit salarii de merit, respectiv care au fost criterii pe pe care s-au acordat.

1. Cine sunt ofițerii și subofițerii care au primit salarii de merit în ultimii trei ani?
2. Ce fapte/rezultate/criterii au stat la baza acordării lor? 

Demersul PresaSM are loc ca urmare a unor scandalari din ultimii ani între conducerea Poliției și sindicatele din această structură. Sindicaliștii au acuzat că salariile de merit s-au acordat fie după criterii netransparente, fie după criterii care nu au nimic în comun cu meritocrația.Dacă în anii trecuți s-au aflat cel puțin numele polițiștilor care au primit salarii de merit, în acest an nu avem nici măcar acest ”privilegiu”. Interesant este faptul că la avansările în grad sunt date publicității numele și prenumele fără niciun fel de problemă.2 Comments on "Salariile de merit din Poliția Satu Mare, subiect strict secret. De ce?!"

  1. Covrig Gelu | iunie 26, 2018 at 13:32 |

    Logic ar fi ca pe portalul IPJ Satu Mare sa fie trecuti toti politistii care beneficiaza de acest supliment salarial !

    View Comment
  2. Oare pt ca…sefii??? Ar fi bine de aflat de ce atatea secrete…si cu ce se lauda incat au salarii de merit, au facut ceva maret??:))

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Inspectoratul de Poliție Județean
În sfârșit! Șofer lăsat fără permis pentru că nu a acordat prioritate Ambulanței

Închide