Se dă startul curățeniei de toamnă la Satu Mare. Anunțul Primăriei


Primăria municipiului Satu Mare, împreună cu operatorul de salubrizare anunță startul marii curățenii de toamnă. Sătmărenii sunt ruganți să nu amestece deșeurile vegetale cu alte deșuri. 

Autoritățile sătmărene au anunțat faptul că, începând cu data de 18 noiembrie, operatorul de salubrizare va începe ridicarea deșeurilor de pe spațiile publice.

“Primăria Municipiului Satu Mare / Szatmárnémeti împreună cu operatorul de salubrizare anunță că începând de luni, 18 noiembrie și până la finalul lunii în curs, se vor ridica deșeurile abandonate de pe domeniul public”, se arată într-o informare a Primăriei Satu Mare.

În ceea ce privește programul de colectare, autoritățile anunță că deșeurile vor fi ridicate în zilele în care străzile sunt programate și pentru colectarea celorlalte deșeuri. Sătmărenii sunt rugați să țină cont de faptul că este strict interzisă amestecarea deșeurilor vegetale cu alte tipuri de gunoaie.

“Colectarea acestora se va realiza exclusiv în zilele în care strada este programată pentru colectarea deşeurilor menajere. Este interzisă amestecarea deşeurilor vegetale cu alte deşeuri, deşeurile vegetale fiind colectate separat”, le transmite sătmărenilor Primăria municipiului Satu Mare.Fii primul care comentează! despre "Se dă startul curățeniei de toamnă la Satu Mare. Anunțul Primăriei"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre curățenie, gunoi, Primăria Satu Mare
FOTO. Așa da! Gazon, copaci și gard viu pe Drumul Careiului! ”Față” nouă

Închide