Serviciile ”Buletine”, ”Stare Civilă” și ”Impozite” se mută în magazinul Someșul!

Primarul Kereskenyi Gabor a anunțat astăzi, într-o conferinţă de presă, că a luat decizia, după consultarea cu șefii unor servicii din cadrul administrației locale, ca la etajul al patrulea din complexul comercial Someșul să mute Serviciul de Stare Civilă, Serviciul de eliberare a actelor de identitate, casieria Administrației Domeniului Public, respectiv casieria Direcției de Impozite și Taxe Locale.

”Vom înființa astfel un ghişeu unic pentru ca sătmărenii să nu mai fie obligați să străbată tot orașul pentru câteva acte. Noul spațiu va avea peste 600 de metri pătrați și va fi amenajat astfel încât să fie evitată aglomerația și cozile interminabile. Îmi pare rău că din cauza unor interese ascunse, Serviciile Pașapoarte, Permise și Înmatriculările de Vehicule nu se vor muta în această locație. Indiferent de deciziile pe care le iau alte instituții, noi alegem să ne punem mereu în slujba cetățenilor!”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

Mutarea efectivă se va face în acest an, iar aceasta va deveni operațională începând cu 1 ianuarie 2018. Astfel, se are în vedere crearea unui ghişeu unic, sătmărenii nemaifiind obligați să străbată tot orașul pentru câteva acte.

Noul spațiu va avea peste 600 de metri pătrați, iar edilul șef sătmărean a opinat că se va rezolva criza de spațiu, dar se va asigura și o mai mare apropiere față de cetățeni. Spațiul a fost acordat în folosință gratuită pentru următorii 10 ani.

Fii primul care comentează! despre "Serviciile ”Buletine”, ”Stare Civilă” și ”Impozite” se mută în magazinul Someșul!"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Primăria Satu Mare
FOTO. Primăria Satu Mare a dat șah-mat unei firme de asfaltări! Nu recepționează lucrarea

Închide