Șoferii de la Transurban se REVOLTĂ. Cer intervenția Poliției Locale Satu Mare (FOTOGALERIE)

Șoferii operatorului public de transport local Transurban Satu Mare au ajuns la capătul răbdărilor și solicită intervenția Poliției Locale. Șoferii de pe autobuze acuză lipsa de acțiune a oamenilor legii, care ar tolera comportamentul a zeci de șoferi care parchează nestingherit în stațiile de autobuz.

Astfel de practici sunt întâlnire peste tot în municipiul Satu Mare și fac viața șoferilor și a călătorilor Transurban un adevărat calvar.

”E prea mult ce se întâmplă. Nu putem intra în stația de autobuz și suntem nevoiți să oprim pe unde putem, riscând integritatea fizică a pasagerilor. Dacă îl mai claxonăm pe câte unul riscăm să fim chiar agresați fizic. căci agresiunile verbale sunt ceva la ordinea zilei. Poliția Locală ar trebui să intervină și să facă ordine. Până când nu se va întâmpla vreo nenorocire”, s-a plâns un angajat al Transurban. 

Polițiștii locali au mai fost văzuți sancționând șoferii care parchează în stațiile de autobuz, dar se pare că acțiunile lor sunt, totuși, timide și fără prea mare efect.

În orice caz, fotografiile făcute de către șoferii de autobuz vorbesc de la sine!

foto: Drivers Satu Mare

1 Comment on "Șoferii de la Transurban se REVOLTĂ. Cer intervenția Poliției Locale Satu Mare (FOTOGALERIE)"

  1. N-au gardienii publici nicio treabă!
    Într-o zi i-am reclamat unui domn îmbrăcat în polițist, că nu pot trece pe trotuarul de pe strada Petofi, din cauza unor mașini oprite neregulamentar pe ambele trotuare, iar pe drum mă claxonau mașinile-n draci, iar reacția dumnealui, care m-a lăsat mască, a fost ceva de genul, “Și unde ai vrea dumneata să parcheze, că-i plin orașul de mașini! Trebuie să-i înțelegi și pe ei!”. Nu m-am lăsat și i-am spus că dacă ar veni o mămică cu cărucior sau un handicapat în scaun cu rotile, i-ar răspunde la fel?!? Reacția lui a fost: “Să meargă pe strada Retezatului că-i mai sigur!!!”

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre soferi
”Șmecher” de Satu Mare. Un sătmărean și-a ”PARCAT” mașina în… BLOC

Închide