Teroare în Solduba! Oamenii vor protesta în fața Poliției Satu Mare

Zeci de locuitori din satul Solduba, județul Satu Mare, susțin că sunt victimele a trei indivizi, care își fac de cap de circa un an. Zeci de săteni vor merge în fața Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare și al Prefecturii pentru a protesta. Oamenii cer protecție.

Redăm mesajul sătenilor:

”În urma celor întâmplate în ultima perioadă la Solduba, mă refer la spargerile de locuințe, am hotărât cu câțiva consăteni să ne strângem în data de 15.10.2019, ora 9.30, să mergem în audiență la șeful politiei Satu Mare. Și la prefect, pentru a semnala și a le aduce la cunoștință ce se întâmplă acolo.Nu se mai poate ca 3 indivizi să terorize o comunitate și nici o instituție abilitată să nu ia nici o măsură. În decurs de 10 zile au avut loc 9 spargeri de locuințe și asta se întâmplă de câțiva ani.

Oameni trăiesc cu frica în casele lor, văduvele se mută una la alta de frica hoților. Toți cei interesați din localitatea Solduba sunt așteptați în data de mai sus menționată în număr cât mai mare în fața sediului Poliției Satu Mare.

Treziți-vă SOLDUBENI, toți aveți căși frumoase și îmbrăcate, le lăsăm pradă unor tâlhari?! Toți aveți părinți, bunici, gândiți-vă și la ei, că nu dorm nopțile! Ne rugăm lui Dumnezeu să fie cu noi, să ne ferească de rele, Doamne ajută”.1 Comment on "Teroare în Solduba! Oamenii vor protesta în fața Poliției Satu Mare"

  1. Adriano Celentano | octombrie 12, 2019 at 08:23 |

    Tiganii fac prapad in TARA CODRULUI !!Solduba si Stana sunt cele mai afectate !!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Inspectoratul de Poliție Județean
Tupeu, nu glumă! Tânăr drogat, cu mașina la plimbare prin centrul municipiului Satu Mare

Închide