TOP 10 cele mai slabe licee din județul Satu Mare. Rezultate catastrofale la Bacalaureat

În județul Satu Mare există licee atât de slabe încât ar trebui să se pună întrebări serioase dacă mai maerită menținute. De exemplu, există trei licee la care nu s-a înscris niciun candidat. Și asta după ce în anii trecuți niciun elev nu a luat Bacalaureatul. Cel mai probabil, pentru a nu se face de râs, profesorii au găsit un artificiu și le-au spus elevilor să nu se înscrie.

Vă prezentăm topul rușinii, care ar trebui să dea de gândit autorităților:

1. Liceul Tehnologic de construcții de mașini “UNIO” Satu Mare – niciun elev înscris

2. Liceul ”Simion Bărnuțiu’ din Carei – niciun elev înscris

3. Liceul Tehnologic ”Petru Cupcea” din Supurul de Jos – niciun elev înscris

4. LICEUL TEHNOLOGIC ARDUD – doi prezenți, doi respinși

5. LICEUL TEHNOLOGIC TARNA MARE – opt prezenți, un singur candidat admis

6. LICEUL TEHNOLOGIC DE INDUSTRIE ALIMENTARĂ “GEORGE EMIL PALADE” SATU MARE – 33 prezenți, doi admiși

7. LICEUL TEHNOLOGIC “UNIO-TRAIAN VUIA” SATU MARE – 14 prezenți, doi admiși

8. LICEUL TEHNOLOGIC “CONSTANTIN BRÂNCUȘI” SATU MARE – 26 prezenți, 3 admiși

9. LICEUL TEHNOLOGIC “ELISA ZAMFIRESCU” SATU MARE – 24 participanți, 3 admiși

10. LICEUL TEORETIC “GEORGE POP DE BĂSEȘTI” SATU MARE – șase prezenți, trei admiși

La Satu Mare, la proba scrisă la Limba și literatura română din cadrul examenului de Bacalaureat a fost susținută de 1862 candidați din totalul de 1882 înscriși. Proba scrisă la Limba și literatura maternă a fost susținută de 432 candidați din totalul de 433 înscriși.

La Limba și literatura maghiară maternă au fost prezenți 389 de candidați din cei 390 înscriși, iar la Limba și literatura germană maternă au fost prezenți toți cei 43 de candidați înscriși. Proba scrisă obligatorie a profilului a fost susținută de 1873 candidați din totalul de 1901 înscriși. La Matematică au fost prezenți 1219 candidați din cei 1243 înscriși, iar la Istorie au fost prezenți 654 candidați din cei 658 înscriși.

La această sesiune nu au fost înregistrate incidente, au precizat pe tot parcursul desfășurării examenului reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean.Fii primul care comentează! despre "TOP 10 cele mai slabe licee din județul Satu Mare. Rezultate catastrofale la Bacalaureat"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Bacalaureat
FOTO. Bărăian Teodora Iulia, eleva perfectă. Singurul ZECE de la Bacalaureat în județul Satu Mare

Închide