TOP. Care sunt cele mai nesigure localități din județul Satu Mare

De departe, cel mai nesigur oraș din județul nostru este tocmai municipiul Satu Mare. Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție, calificativul în anul 2018 a fost RIDICAT. Cu toate acestea, coeficientul de criminalitate este în scădere în 2018, când a fost de 4.316, față de 2017 – 4.479.

Pe locul secund în topul celor mai nesigure localități se află municipiul Carei, cu un nivel RIDICAT al ratei de criminalitate. Cu toate acestea, criminalitatea a înregistrat aproape o ÎNJUMĂTĂȚIRE în municipiul Carei, de la un coeficient de 937 în 2017 la un coeficient de 539 în 2018.

În ceea ce privește mediul rural, se înregistrează situații alarmante la Acâș și Medieșu Aurit. În Acâș, coeficientul de criminalitate a crescut de la 20 în 2017 la 98 în 2018. Situație identică și în Medieșu Aurit.

Cea mai evidentă scădere s-a înregistrat în orașul Tășnad. Acolo unde nivelul este unul SCĂZUT, după ce în anii precedenți a fost RIDICAT. Coeficientul a scăzut de la 145 în 2017 la 73 îm 2018.

Coeficienții se calculează pentru un an calendaristic prin însumarea valorilor regăsite la rubrica volumul criminalităţii specifice faptelor de tâlhărie (total) şi furt din societăţi comerciale, calculându-se inclusiv media naţională, respectiv judeţeană.

Pentru un tablou mai complet, vă prezentăm întreaga statistică județeană:1 Comment on "TOP. Care sunt cele mai nesigure localități din județul Satu Mare"

  1. cetațean | iunie 26, 2019 at 09:34 |

    Orașul Satu Mare clar un oraș nesigur!Pe străzi bântuie tot felul de indivizi, nu trebuie să ai școală de poliție ca să-ți dai seama că sunt periculoși. Dar polițiștii din Satu Mare nu văd, nu aud, nu știu! Ei se ocupă de cazurile foarte grave, parcările!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre infractor, Inspectoratul de Poliție Județean, polițist
VIDEO. Surse medicale: Moarte violentă în cazul minorului (8 ani) de la Tășnad

Închide