TOP. Cele mai periculoase localități din județul Satu Mare. Creștere mare într-un oraș

De departe, cel mai nesigur oraș din județul nostru este tocmai municipiul Satu Mare. Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție, calificativul în anul 2020 a fost RIDICAT. Mai mult, coeficientul de criminalitate este în creștere în anul 2020, când a fost de 3.825, față de anul 2019 – 3.641.

Pe locul secund în topul celor mai nesigure localități se află municipiul Carei, cu un nivel RIDICAT al ratei de criminalitate. Din fericire, însă, indicele a scăzut de două ori în anul 2020 față de 2019, de la un coeficient de 1.633 (2019), la un coeficient de 965 (2020).

Cea mai mare creștere a indicelui de criminalitate se înregistrează în orașul Negrești-Oaș, în care s-a înregistrat o majorare de PATRU ori a coeficientului, de la SCĂZUT – 68 – în 2019, la RIDICAT – 260 – în 2020!

Coeficienții se calculează pentru un an calendaristic prin însumarea valorilor regăsite la rubrica volumul criminalităţii specifice faptelor de tâlhărie (total) şi furt din societăţi comerciale, calculându-se inclusiv media naţională, respectiv judeţeană.

Pentru un tablou mai complet, vă prezentăm întreaga statistică județeană:


Fii primul care comentează! despre "TOP. Cele mai periculoase localități din județul Satu Mare. Creștere mare într-un oraș"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Inspectoratul de Poliție Județean
FOTOGALERIE. Filtre importante de Poliție pe DN19, în județul Satu Mare

Închide