UDMR votează. Primarul municipiului Satu Mare: “Am votat pentru un Ardeal puternic”

Candidații UDMR voteză și îi îndemnă pe sătmăreni să participe la scrutinul electoral pentru parlamentare.

UDMR votează pentru o reprezentare maghiară puternică

Primul care s-a prezentat la urne a fost candidatul UDMR pentru Camera Deputaților, Mihai Găman. Actualul primar din Dorolț, a declarat că a votat pentru un județ puternic.

 „Am votat candidații care au muncit mult și până în prezent pentru dezvoltarea județului Satu Mare, care au recompensat, prin muncă, încrederea comunității. Am votat pentru un Satu Mare puternic și o reprezentare maghiară puternică,” a spus Mihai Găman la ieșirea de la urne.

Butka Gergő, candidatul UDMR pentru Senatul României s-a prezentat la urne la secția de vot nr. 48 din mun. Satu Mare. Consilierul a declarat că ales candidații pe care îi va putea trage la răspundere după patru ani de mandat. 

“Cu votul de astăzi mi-am cumpărat un “abonament” de 4 ani cu care le voi putea critica, le voi putea trage la răspundere pe aleși. Vă invit să faceți rost de acest abonament,” le-a spus Butka sătmărenilor.

Președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba, care a venit la vot însoțit de familie.

„Am votat organizația care a luptat dintotdeauna pentru succesul primăriilor și localităților aflate sub conducerea sa, organizația pentru care este importantă soarta Ardealului și a comunităților maghiare,” a spus președintele CJ Satu Mare.

Kereskenyi Gabor: “Am votat pentru un Ardeal puternic”

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a ajuns și el la secția de votare împreună cu familia. În ziua alegerilor, edilul le-a transmis sătmărenilor că a votat pentru un Ardeal puternic.

Am votat o echipă devotată și perseverentă. Am votat candidați care sunt dispuși să ducă la bun sfârșit scopurile propuse și care sunt cei mai potriviți să reprezinte în parlamentul din București interesele, valorile și aspirațiile comunității maghiare, acei candidați pentru care interesele comunității prezintă o importanță mai mare decât interesele proprii. Am votat pentru un Ardeal puternic și victoria unei reprezentări maghiare puternice,” a spus edilul la ieșire de la urne.

Împreună cu primarul municipiului a fost la urne și candidatul Magyar Lorand.

“Am votat cu echipa de candidați care cunoaște cel mai bine problemele sătmărenilor, a tuturor locuitorilor din acest județ. Am votat cu candidații care pot să ne reprezinte cel mai bine în parlamentul României,” a spus Magyar.

Candidatul Turos Lóránd, a votat pentru cei care luptă pentru drepturile comunității maghiare.

„Sunt convins că acei candidați cărora le-am acordat încredere în această zi vor reuși să îmbunătățească situația sătmărenilor. Vor munci pentru drumuri circulabile, pentru un sistem educațional bazat pe experiență, pentru un sistem sanitar pacient-orientat, iar pe lângă acestea nu vor uita lupte și pentru drepturile comunității maghiare,” a spus Turos.

Fii primul care comentează! despre "UDMR votează. Primarul municipiului Satu Mare: “Am votat pentru un Ardeal puternic”"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre alegeri parlamentare 2016, Gergo Butka, Kereskenyi Gabor, Magyar Lorand, Pataki Csaba
PSD Satu Mare, la startul campaniei. Promisiuni ONORATE și noi angajamente

Închide