Podul care ar lega județul Satu Mare. În fază de proiect, ”cerut” de un mare investitor

După ce Consiliul Județean s-a angajat să sprijine construirea unui pod peste râul Someș în zona localității Medieșu Aurit, se pare că totul nu a rămas decât la stadiul de promisiune politică. Cel puțin în acest moment.

Mai exact, vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Ioan Rus, anunța în luna martie a acestui an că se discută pe marginea sprinirii materiale a unui pod, care să asigure forța de muncă necesară pentru firma Alu Menziken. Firmă care pompează 60 de milioane de euro în construirea fabricii, care va genera în prima etapă 600 de locuri de muncă.

Investitorul și autoritățile din județul Satu Mare au discutat pe marginea intenției de construire a unei legături peste râul Someș. Este vorba despre un pod ușor în constucție metalică, cu intenția depunerii la finanțare pe Programul Național de Dezvoltare Locală, dar și a unui campus școlar, centru de pregătire incluzând și viitoarele clase de școală profesională, primarul Medieșului Aurit, Radu Iancu, finalizând deja discuțiile cu Inspectoratul Județean Școlar.Podul nu a fost inclus în Programul Național de Dezvoltare Locală, așa că sursele de finanțare sunt încă incerte. Măcar cu o astfel de investiție în infrastructură ar putea fi susținută această investiție de amploare. Nu cu promisiuni cu un vădit caracter electoral!1 Comment on "Podul care ar lega județul Satu Mare. În fază de proiect, ”cerut” de un mare investitor"

  1. De 28 de ani ne mint cu nerusinare si noi prostii ii votam!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Satu Mare
E clar! Imigranții trec ilegal frontiera de stat cu ajutorul unor taximetriști în Satu Mare

Închide