Van kilátás az útfelújítás folytatására

A Szatmár Megyei Tanács vezetősége azon dolgozik, hogy megtalálja a legmegfelelőbb megoldást a 193A jelzésű megyei út modernizálásának befejezéséhez, mely jelenleg a legnagyobb volumenű útjavítási munkálat a megyében.

Kedden folytatták a Tehnic Asist által ajánlott cég képviselőivel tartott újabb tárgyalás annak érdekében, hogy azok alvállalkozóként elkezdjék az „Autostrada Codrului” neven elhíresült útszakasz felújítását. A mai találkozón a felek megtették a szükséges lépéseket az alvállalkozói megbízás egyeztetéséhez, valamint meghatározták a végrehajtandó munkálatokat.

Megértjük és megalapozottnak tekintjük a térség lakóinak elégedetlenségét az említett útszakasz állapotával kapcsolatban, különös tekintettel az Amac – Oroszfalva közötti szakaszra vonatkozóan, éppen ezért a Szatmár Megyei Tanács megtesz minden, törvény által megengedett lépést annak érdekében, hogy a lehető legrövidebb időn belül felújítsák az útszakaszt.1 Comment on "Van kilátás az útfelújítás folytatására"

  1. Ponntosan ez a baj. Van egy fővállalkozó, le szedi a krémet, ki adja egy alvállalkozónak, az tovabb adja egy masik alvállalkozónak, az kiadja napszámosoknak, es majd akkor dólgoznak ha esik az eső. Soha nincs egy tiszta kép az egész dologról, csak hitegetés. Aszfaltozott utakat újra aszfaltoznak, de egy tényleg rosz utat nem javitanak meg. Ez az út borzasztó.
    Kapóra jön a többi pártnak, van min felhabórodni.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre DJ 193A
FOTO. ATENȚIE! Epidemie de nesimțire în județ! Gropi de gunoi pe marginea drumului

Închide