VIDEO. Adrian Cozma: “Satu Mare este pe ultimul loc în toate clasamentele. Am să reînviu Olimpia Satu Mare”

“Satu Mare este pe ultimele locuri în toate clasamentele posibile”, a spus Adrian Cozma într-o conferință de presă în care a explicat că județul are nevoie de investiții importante, prin fonduri europene, dar și de o nouă viziune pentru dezvoltare.

Cozma a vorbit în primul rând de starea proastră a drumurilor din județ, dar și lucrările de reabilitare care nu se desfășoară așa cum ar trebui pentru a putea facilita accesul sătmărenilor la servicii, dar și dezvoltare economică.

“Satu Mare este codaș. Satu Mare nu a reușit să dezvoltate turismul. În acești patru ani, Consiliul Județean nu a făcut nimic pentru infrastructură, pentru dezvoltarea turismului. Acesta este mesajul care ne este transmis”, a precizat Adrian Cozma.

Principalele critici au fost aduse liderilor UDMR, despre care Cozma spune că nu au o viziune pentru dezvoltarea județului.

“De 30 de ani, UDMR-ul se află la conducerea județului și a municipiului Satu Mare”, a spus Cozma despre formațiunea politică care a avut mereu lideri la nivel județean și în administrațiile locale. “Pe hârtie s-au grăbit să pună acum tot felul de proiecte, care mai de care mai pompoase, dar mă întreb ce s-ar fi întâmplat dacă alegerile ar fi fost în iunie. Așa, au mai avut un pic de răgaz și au mai putut să miște un pic, să pună niște utilaje pe drum.”

Adrian Cozma a precizat și că dorește ca echipa Olimpia să redevină o emblemă a județului Satu Mare și pregătește un proiect în acest sens. Anul următor, de Centenarul Olimpiei, Adrian Cozma dorește ca echipa fanion să fie “în viață”

“Sunt hotărât să sprijin mișcarea sportivă din Satu Mare”, a spus Cozma.

Candidatul liberal la șefia Consiliului Județean își dorește și ca instituția pe care vrea să o conducă să se implice mai mult în promovarea sportului, în toate localitățile județului, în special în rândul copiilor.

https://www.facebook.com/PresaSM/videos/1202335186790255/

Liberalii au vorbit și despre greutățile cu care se confruntă fermierii sătmăreni. Proiectul cu rachete anti-grindină nu s-a materializat, iar producătorii nu sunt sprijiniți. Ar fi nevoie de locuri de colectare, dar și de spații frigorifice, de spații moderne pentru vânzare, ca sătmărenii să nu mai fie obligați să cumpere produse din import.

Cozma: “Am să fiu un președinte de Consiliu Județean pentru toți sătmărenii”

Alături de candidatul la șefia Consiliului Județean a fost și primarul Zenoviu Bontea, care candidează pentru un nou mandat în localitatea Păulești. Acesta a descris pe scurt situația pe care a găsit-o la primărie, acum patru ani, când și-a preluat primul mandat.

“Nici nu mai vreau să reiterez ceea ce a spus domnul Cozma cu privire la Autostrada Codrului. Este o rușine”, a spus Bontea.

Bontea a vorbit și despre relația pe care a avut-o cu actuala conducerea a Consiliului Județean. Bontea l-a acuzat pe Pataki de faptul că nu tratează la fel liderii comunităților locale.

“Sunt convins că electoratul din județ și cei din comuna Păulești fac diferența între fapte și vorbe”, a spus Bontea, primarul localității Păulești care i-a îndemnat pe sătmăreni să meargă la vot și să aleagă candidații PNL.

Cozma a promis că dacă va câștiga alegerile nu va ține cont de culoarea politică a primarilor.

“Așa ceva este de neconceput și nu este prima oară când văd o astfel de atitudine față de primari. Pentru mine toate comunitățile sunt egale și vreau dezvoltarea tuturor localităților”, a spus Cozma. Nu este vina locuitorilor că au un primar gospodar a cărui culoare politică nu coincide cu cea a președintelui Consiliului Județean. Nu am să fac așa ceva. Este inadmisibil! Am să fiu un președinte de Consiliu Județean pentru toți sătmărenii. Asta este o normalitate.”1 Comment on "VIDEO. Adrian Cozma: “Satu Mare este pe ultimul loc în toate clasamentele. Am să reînviu Olimpia Satu Mare”"

  1. Undeva la Satu Mare | septembrie 16, 2020 at 07:20 |

    inadmisibil domnilor !
    In Admi Sibil! Ca in sec 21 sa fie cum e inadmisibil! Va treziti cand trebe sa fiti alesi? Na este inadmisibil! Dl Cozma

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Adrian Cozma, alegeri locale 2020
VIDEO. Filmul ”Și Coica ce a făcut?”. Dorel Coica le răspunde contestatarilor printr-un videoclip

Închide