VIDEO. Aniversare specială: 70 de ani împreună. Un cuplu din Satu Mare, premiat la nunta de platină

Ortensia și Gheorghe Tulian au spus “Da” acum 70 de ani. Sătmărenii își sărbătoresc în acest an nunta de platină, iar Primăria Satu Mare a decis să organizeze un moment speciale pentru a-i felicita.

Ortensia și Gheorghe Tulian își sărbătoresc în acest an nunta de platină. De 70 de ani, cei doi sătmăreni au trecut împreună prin greutățile vieții, iar după o viață de om petrecută unul lângă celelălt, ei spun că secretul stă în respectul reciproc și buna-înțelegere de care au dat amândoi dovadă.

Cu zâmbetul pe buze, cei doi i-au primit astăzi pe reprezentanții autorităților locale, în frunte cu primarul Kereskényi Gábor. Edilul a dorit personal să îi felicite pe cei doi sătmăreni, să le înmâneze diploma de onoare și premiul pe care autoritățile îl oferă tuturor cuplurilor “de aur”.

“Flacăra iubirii, care s-a aprins acum 70 de ani, încă mai arde. Vorbim despre Ortensia şi Gheorghe Tulian, care sărbătoresc în acest an nunta de platină. Primarul municipiului, Kereskényi Gábor, le-a făcut astăzi o vizită și le-a înmânat premiul și diploma pentru fidelitate,” spun autoritățile.

Ortensia și Gheorghe nu au fost singurii felicitați de autorități. 32 de cupluri, care au sărbătorit 50 și 60 de ani de căsnicie, au fost premiate de autoritățile sătmărene.

Fii primul care comentează! despre "VIDEO. Aniversare specială: 70 de ani împreună. Un cuplu din Satu Mare, premiat la nunta de platină"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre cupluri, Kereskenyi Gabor
FOTO. Directorii de școli, în ședință cu primarul! Kereskenyi Gabor cere ordine și disciplină

Închide