VIDEO. Armata ar putea face poduri temporare în Satu Mare. La Alba Iulia s-a putut!

Un astfel de pod a mai fost construit peste râul Someș, în județul Satu Mare!

Batalionul 52 Geniu ”Tisa” Satu Mare ar putea construi poduri temporare peste râul Someș, ca și răspuns la traficul infernal din municipiul Satu Mare. Exact același model a fost aplicat în județul Alba, care s-a confruntat cu o problemă similară. Armata ar putea construi un pod de pontoane în 24 de ore! Cadrul legal permite și există și precedent.

Un inginer specialist în drumuri a declarat pentru PresaSM.ro că există cadru legal care să permită o astfel de intervenție. Este de neînțeles, potrivit aceluiași specialist, de ce nu se apelează la armată, cu atât mai mult cu cât Batalionul 52 este o unitate de geniu! Adică, construiește poduri! Și își are baza în municipiul Satu Mare.

”În toamna anului 2010 la solicitarea autorităţilor publice locale, pentru fluidizarea traficului pe drumul european E 81 pe comunicaţia Alba Iulia – Sebeş, o unitate de geniu a Armatei Române a executat un punct de trecere pe pod de pontoane peste râul Mureş, fluxul de maşini peste pod fiind de aproximativ 15.000 în 24 ore”, a spus inginerul pentru PresaSM.ro.

Acesta este podul construit în 2010 în județul Alba! La ei s-a putut, se pare că la noi totul e o glumă.3 Comments on "VIDEO. Armata ar putea face poduri temporare în Satu Mare. La Alba Iulia s-a putut!"

 1. Al treilea pod când se începe?

  View Comment
 2. Nu conteaza | august 18, 2017 at 23:59 |

  Ce armata? Eu nu mai vad nici veterani pe aici pe la SM, evantual de vin americanii si ei sa ne faca un pod!

  View Comment
 3. ar putea face podul angajatii de la primarie, si asa freaca menta 3 zile pe saptamana, caci relatii cu publicul au doar marti si joi, in rest o belesc, daca nu placa cumva la cursuri de 3 si 4 stele pe litoral cu familiile pe spinarea satmarenilor, CE ZICI DOMNULE GABOR?

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Ziua Armatei
FOTOGALERIE. De ce sunt în stare militarii sătmăreni. Pod făcut în câteva ore

Închide