VIDEO. Se eliberează parțial carantinele din Satu Mare! Încă nu au venit rezultatele

Carantinele din județul Satu Mare se vor elibera parțial, iar persoanele din județele limitrofe (33 de persoane din cele 45), precum Cluj, Maramureș, Sălaj sau Bistrița-Năsăud vor fi transferate în puncte de carantină din județele de origine. Oamenii nu au ezitat să își exprime nemulțumirea față de autoritățile din județul Satu Mare.

”Unii dintre noi plecăm, unii în Cluj, alții în Maramureș. Momentan nu a venit niciun rezultat al analizelor după astea trei zile de stat aici. Deci nu se știe nimic ce se întâmplă cu analizele. Lumea e liniștită în momentul de față, s-au liniștit și spiritele. Bucuroasă, aș putea spune. De abia așteptăm să plecăm din infernul ăsta foarte bine gestionat de prefectul de la Satu Mare și de doamna directoarea de la Direcția de Sănătate Publică”, a declarat unul dintre bărbați, originar din Cluj.

Același bărbat a ținut să le mulțumească voluntarilor de la Crucea Roșie pentru întregul sprijin pe care l-au acordat!

”Aș dori să le mulțumim doamnelor de la Crucea Roșie încă o dată pentru gestul făcut! Iar eu, personal, am încerca să fac ceva la rândul meu pentru Crucea Roșie din Satu Mare. Chiar dacă sunt din Cluj, o să încerc să întorc cumva gestul făcut și favoarea”, a mai precizat clujeanul.

Potrivit Instituției Prefectului Satu Mare, 45 de persoane, toate cu rezultate negative la testare, vor fi transferate astfel: 12 sătmăreni vor fi transferați într-un alt centru, iar 33 de persoane vor fi relocate în județele de origine.

2 Comments on "VIDEO. Se eliberează parțial carantinele din Satu Mare! Încă nu au venit rezultatele"

  1. KWJ ieri l-a laudat pe dl premier Orban de modul excelent de gestionare a situatiei de criza, este multumit de “guvernul meu si partidul meu”. Halal gestionare! Curg reclamatiile si nemultumirile. Precis ca psd este de vina ca se inmultesc cazurile infectii.

    View Comment
  2. Pentru ce ii trimit in alte centre daca rezultatele sunt negative? Prostie românească! In plus, daca unul e pozitiv în carantină și ceilalți nu….? Ce urmează știți și voi. Pe lângă asta,punctele de trecere a frontierei sunt cele mai contagioase zone…

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Citește articolul precedent:
Turiștii români din Spania, Franța și Germania, îndemnați să se întoarcă, “de urgență”, acasă

Închide