Zece autobuze electrice cumpărate de Primăria Carei. Transport public modern!

Primăria Carei va semna contractele de finanţare pentru două proiecte de mobilitate urbană, în valoare totală de 13 milioane euro, în cadrul Programului Operaţional Regional (POR) 2014-2020.

Cele două proiecte sunt intitulate „Reducerea emisiilor de carbon în municipiul Carei pe baza măsurilor propuse în Planul de mobilitate Urbană Durabilă” și „Reducerea emisiilor de carbon în municipiul Carei prin măsuri privind încurajarea utilizării bicicletei şi îmbunătăţirea infrastructurii aferentă traficului pietonal”.

Primul proiect vizează introducerea transportului public prin achiziționarea a zece autobuze electrice, lucrări de reabilitare a carosabilului pe traseul microbuzelor și amenjarea de piste de biciclete în zona centrală a municipiului.

Al doilea proiect vizează crearea unei rețele de piste de bicicliști în tot orașul, dar și lucrări de reabilitare a carosabilului și a spațiilor verzi. Primăria Carei va fi reprezentată de către primarul Eugen Kovacs şi şeful Biroului Proiecte, Programe de Dezvoltare Locală din cadrul Primăriei Carei, Carmen Egli.Fii primul care comentează! despre "Zece autobuze electrice cumpărate de Primăria Carei. Transport public modern!"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Primăria Carei
Careiul, orașul parcurilor. Un nou parc de milioane de euro, amenajat în acest an

Închide