11 km, cu 4 benzi! Centura municipiului Satu Mare, legată de drumul expres spre autostrada M49 Ungaria


Centura municipiului Satu Mare va fi conectată infrastructural de drumul expres care va lega Baia Mare și Satu Mare de viitorul punct de trecere a frontierei de la Oar, județul Satu Mare, prin intermediul unei viitoare șosele cu patru benzi, în lungime totală de 11 kilometri.

Prefectul Radu Bud a mediat astăzi organizarea, în sistem videoconferință, a unei  întâlniri între Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR SA, SEARCH Corporation, în calitate de proiectant, și autorități locale, instituții deconcentrate și furnizori de utilități (instituții avizatoare) pentru găsirea celei mai bune și rapide soluții de implementare a proiectului Drum Expres Conexiune Satu Mare (Varianta Ocolire Satu Mare) – Oar (Granița Româno-Ungară – Drum Expres M 49 Ungaria), aflat în acest moment în stadiul de elaborare a studiului de fezabilitate (SF) și a proiectului tehnic de execuție (PTE).

Din variantele prezentate s-a agreat de comun acord realizarea noii legături rutiere între Varianta de Ocolire a municipiului Satu Mare si noul punct de trecere a frontierei de la Oar/Csenger la nord de pasajul peste DN19 Drumul Careiului.

Conexiunea centurii de ocolire a municipiului Satu Mare cu noul punct de trecere a frontierei și de acolo cu M 49 din Ungaria va avea aproximativ 11 km, 4 benzi și o intersecție, respectiv o legătură cu DN 19 care va facilita accesul direct a unităților economice de pe raza comunei Vetiș la noua rețea de drumuri rapide.Fii primul care comentează! despre "11 km, cu 4 benzi! Centura municipiului Satu Mare, legată de drumul expres spre autostrada M49 Ungaria"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre centura Satu Mare
FOTO. Câine umilit de muncitorii de pe centura municipiului Satu Mare. Vopsit cu spray

Închide