A început NEBUNIA în VĂMI! Zeci de minute de așteptare și nervi întinși la maxim FOTO

Apropierea Sărbătorilor Pascale a produs inevitabilul în vămile din județ. În special în Vama Petea! Cozi de mașini, multe claxoane și nervi întinși la maxim. De acest peisaj au parte azi atât polițiștii de frontieră cât și persoanele care au dorit să intre în țară.

VAMA04

Poliţiştii de frontieră susțin că s-au pregătit de ieri pentru afluxul de călători din perioada sărbătorilor pascale.

VAMA03

Maghiarii le mai dau, cu această ocazie, o nouă lovitură TIR-iștilor, care au interzis în Ungaria până în data de 28 martie.

”Autorităţile de frontieră din R. Ungară ne-au informat, prin intermediul Punctului de Contact româno-maghiar (Borş – Artand), că în perioada  26.03.2016, ora 23.00 (ora României) – 28.03.2016 ora 23.00 (ora României) este restricţionată, pe teritoriul R. Ungare, circulația auto-marfarelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone”, se arată în comunicatul remis de către Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu-Marmației.

VAMA05

Pentru evitarea aglomerărilor, I.T.P.F. Sighetu Marmației declară că a luat toate măsurile necesare astfel încât tranzitul să se efectueze în condiţii normale. În acest sens, au fost dispuse măsuri organizatorice de suplimentare a personalului poliţiei de frontieră şi a arterele de control, până la capacitatea maximă permisă de infrastructura fiecărui punct de trecere, în funcţie de dinamica valorilor de trafic. De asemenea, va fi folosită la maxim capacitatea punctelor de trecere a frontierei şi în cele mai aglomerate se vor utiliza toate arterele de control disponibile, în limita configuraţiei acestora.

VAMA02

I.T.P.F. Sighetu Marmației recomandă participanților la trafic tranzitarea tuturor punctelor de frontieră existente la graniţă, astfel încât să se preîntâmpine apariţia suprasolicitărilor doar a unora dintre acestea.

 

”Apelăm la înţelegerea celor care tranzitează frontiera în această perioadă şi precizăm că au fost dispuse toate măsurile aflate în competenţa instituţiei pentru reducerea timpilor de aşteptare si că depunem toate eforturile în vederea asigurării unui echilibru între securitatea cetăţenilor şi fluenţa traficului de călători”, precizează ITPF. 

 Fii primul care comentează! despre "A început NEBUNIA în VĂMI! Zeci de minute de așteptare și nervi întinși la maxim FOTO"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre diaspora
Șoferii străini ”parchează” cum vor în Satu Mare. Poliția locală, ineficientă VIDEO

Închide