“A uitat” că a găsit o borsetă cu peste 12.000 de lei. Polițiștii l-au identificat rapid


Vineri, 20 noiembrie, în jurul orei 15.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Carei au fost sesizați de către o femeie, de 46 de ani, din Carei, cu privire la faptul că în jurul orei 13.00, în timp ce se afla pe raza municipiului Carei, și-a pierdut o borsetă în care se aflau mai multe documente și peste 12 000 de lei.

Astfel, la scurt timp de la sesizare, în urma activităților operative desfășurate, polițiștii careieni au identificat persoana bănuită că ar fi găsit și luat bunurile pierdute, ca fiind un bărbat, de 35 de ani, din aceeași localitate.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate de polițiști și a fost restituit persoanei vătămate.

În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de însușirea bunului găsit.

sursa: IPJ Satu Mare1 Comment on "“A uitat” că a găsit o borsetă cu peste 12.000 de lei. Polițiștii l-au identificat rapid"

  1. Fapta de a nu preda în termen de 10 zile un bun găsit autorităţilor sau celui care l-a pierdut sau de a dispune de acel bun ca de al său se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă. Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează şi însuşirea pe nedrept a unui bun mobil ce aparţine altuia, ajuns din eroare sau în mod fortuit în posesia făptuitorului, sau nepredarea acestuia în termen de 10 zile din momentul în care a cunoscut că bunul nu îi aparţine. Împăcarea înlătură răspunderea penală”, scrie în Noul Cod Penal.
    Deci: nu a trecut 10 zile de la găsire , asa ca nu puteti sa-l trageți la răspundere

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre municipiul Carei
Municipiul Carei riscă să intre în carantină! Apelul autorităților

Închide