ACUZAȚIE. Ciprian Ardelean: ”Suspiciuni de fraudă în C.A. al Aeroportului Satu Mare”

Consilierul județean PSD, Ciprian Ardelean, a declarat astăzi, în plenul Consiliului Județean Satu Mare, că ar exista suspiciuni de fraudă în ce privește procedura de desemnare a membrilor noului Consiliu de Administrație al Aeroportului Satu Mare. Mai exact, Ardelean susține că unor candidați li s-ar fi permis să își depună dosarul de înscriere după o zi, față de termenul limită. Acesta mai susține că analiza dosarelor s-ar fi făcut în mod superficial.

”Am studiat întreaga procedură și am analizat dosarele. Nici nu mi-a trebuit foarte mult sau foarte mare efort să fac ca să îmi dau seama că analiza dosarelor a fost una absolut superficială. Unele dosare s-au respins din start. După părerea mea trebuiau cerute date suplimentare, așa cum permite și chiar obligă dispozițiile legale, iar cu privire la anumite documente pe care le-au depus candidații, cam puțini, spun eu (poate unii știu şi de ce sunt atât de puțini, mie îmi scapă acest răspuns) asupra unor documente pe care le-au depus candidații planează unele suspiciuni chiar de fraudă. Sunt adeverințe depuse care, la o puțină analiză sau coroborare cu documentele depuse de candidați, se poate să fie fraudă. Mai mult decât atât, analizând procedura din punct de vedere legal, ea este profund viciată. Li s-a permis candidatilor să-și depună candidaturile după expirarea termenului legal”, a spus Ciprian Ardelean, citat de satumarenews.

Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, exclude orice fel de nereguli, precizând că o comisie formată din cinci persoane cu pregătire juridică ar fi avizat întreaga documentație.  Cu toate acestea, pentru a nu exista niciun fel de semne de întrebare, proiectul de hotărâre privind numirea membrilor în Consiliul de Administrație al Aeroportului Satu Mare a fost amânat pentru o dată ulterioară.

Fii primul care comentează! despre "ACUZAȚIE. Ciprian Ardelean: ”Suspiciuni de fraudă în C.A. al Aeroportului Satu Mare”"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Consiliul Județean Satu Mare
Chirie enormă pentru Biblioteca Județeană. Se putea construi o altă clădire

Închide