ACUZAȚIE. Sătmăreanul Petrică Cuier ar fi fost ucis, susține sora acestuia. A fost găsit spânzurat

Sătmăreanul Petrică Cuier – originar din Poiana Codrului – a avut un sfârșit tragic, în condiții învăluite încă în mister. Bărbatul avea o familie în municipiul Baia Mare, dar după ce a divorțat de soție, fata și băiatul au rămas cu soția lui. Bărbatul s-a retras apoi în casa natală din Poiana Codrului, dispărând fără urme. A fost găsit după un an și opt luni, din greșeală. Mai exact, în 12 noiembrie 2018. De fapt, i s-a descoperit doar scheletul. Sora victimei, Florica Kun, a declarat pentru PresaSM că totul ar fi o înscenare. Femeia susține că ar avea și dovezi în acest sens. 

O mărturie terifiantă

Florica Kun, sora victimei, susține că bărbatul ar fi fost ucis, iar acestuia i s-ar fi înscenat suicidul. Florica Kun susține că are anumite mărturii ale unor vecini și a jurat să facă lumină în acest caz, catalogat de Poliția Satu Mare drept suicid.

”Sunt sora lui Petrică Cuier, Florica Kun, vă rog să-mi înțelegeți durerea, puțin zis durere. Sunt foarte afectată de moartea fratelui meu Petrică. Sunt în străinătate, nu am fost acasă nici la data dispariției în 5 Martie 2017 și nici când a fost găsit cadavrul în pădure, in data de 12 noiembrie 2018. Mi se pare ciudat, exact de ziua lui, când împlinea vârsta de 56 ani .

Vă rog să luați în considerare cele afirmate de mine, lui Petrică i-a fost simulată spânzurarea. El nu era în stare să facă asta, îl cunosc foarte bine, am fost și mamă și soră pentru el. În seara dispariției, cineva l-a văzut bătut și era cu sânge pe față. Asta am aflat de la soțul meu, că i-ar fi spus o vecină de-a noastră.

Vreau să aflu adevarul când vin acasa, mă voi duce pe fir. (…) Suspectez pe cineva, cine l-a amenințat și asta am auzit eu, cu urechile mele. Îl visez pe fratele meu aproape în fiecare seară cum intră în curte, asta înseamnă că el voia să vină acasă și cineva i-a curmat calea. Am o durere în suflet pe care n-o pot cuprinde în vorbe. Vă rog să mă credeți, fratele meu a fost omorât și simulat că el s-ar fi spânzurat”, a spus Florica Kun, pentru PresaSM.

Căutat cu disperare de un an și opt luni

Timp de un an și opt luni, Petrică Cuier a fost căutat insistent de fiica sa, în vârstă de 23 de ani. Dispariția bărbatului a fost semnalată în data de 5 martie 2017. Fiica acestuia a oferit chiar o recompensă de 500 de euro pentru oricine i-ar fi oferit vreo informație despre tatăl ei.

Din nefericire, informația a venit din partea autorităților judiciare, care au informat-o pe tânără că tatăl ei a fost găsit decedat în data de 12 noiembrie 2018. Deocamdată, nu se cunosc foarte clar circumstanțele în care s-a produs totul.

Dispariție învăluită în mister

Petrică Cuier a dispărut fără urmă în data de 5 martie 2017. Localnicii l-au văzut în incinta unui local din Poiana Codrului. Cu toate că barul s-a închis la ora 22.00, martorii susțin că bărbatul a mai rămas puțin pe terasă, iar de atunci nu s-a mai știut absolut nimic de el.

Localnicii susțin că unul dintre posibilele cauze ale gestului sinucigaș ar fi fost că polițiștii i-ar fi suspendat permisul de conducere. Crezând, probabil, că nu mai are vreun mijloc de a-și asigura traiul de zi cu zi, bărbatul ar fi cedat nervos și și-ar fi pus capăt zilelor. Localnicii susțin că bărbatul și-ar fi luat rămas bun de la frații și surorile sale.

Tot localnicii mai spun că bărbatul mai lucrase ca și cioban pentru a-și asigura traiul de zi cu zi, astfel încât nu îi pot înțelege disperarea care l-ar fi împins spre acest ultim gest.

Scheletul bărbatului, la câțiva kilometri de sat

Reporterii PresaSM au aflat că  scheletul bărbatului a fost găsit în data de 12 noiembrie 2018, în jurul orei 11.30, într-o pădure din localitatea Iegheriște. Mai exact, câțiva localnici, care efectuau lucrări de întreținere într-o pădure, au observat un schelet, spânzurat de un copac. Aceștia au sunat imediat la 112, iar la fața locului s-a deplasat o echipă mixtă de polițiști și medici legiști.

Reporterii PresaSM au mai aflat că în hainele de pe cadavru a fost identificat un portofel, în care se afla doar un atestat de conducere pentru camioane, pe care era numele bărbatului. Polițiștii au confruntat baza de date cu persoanele dispărute, fiind confirmată identitatea unui bărbat, născut în anul 1962, în județul Satu Mare.

Medicii legiști au stabilit că moartea bărbatului s-ar fi produs prin spânzurare, de circa un an și jumătate. Cadavrul a fost dus la Prosectura Spitalului Județean Satu Mare, acolo unde medicii legiști vor încerca să determine cauza morții.

Fii primul care comentează! despre "ACUZAȚIE. Sătmăreanul Petrică Cuier ar fi fost ucis, susține sora acestuia. A fost găsit spânzurat"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre cadavru
MACABRU, în județul Satu Mare. Cadavrul unui bărbat, scos din Someș

Închide