Anchetă internă la Spitalul Județean. Posibil ajutor din partea instituțiilor de forță

Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, a declarat că va demara o anchetă administrativă în cadrul Spitalului Județean pentru a vedea cine și unde a greșit în procedura de achiziție a medicamentelor, întârziere care a generat un val de proteste în rândul medicilor și asistenților.

”Am găsit acte care au stat de două luni, altele au fost returnate. Din cauza asta a fost o incoerență decizională, în sensul în care și managerul a emis niște dispoziții fără ca fluxurile de informații să se întâlnească, fiind generate sincope”, a spus Pataki.

Pataki Csaba a spus, cu subiect și predicat, că dacă nu va avea colaborare din parte persoanelor vizate va apela la alte instituții, lăsând să se înțeleagă că ar fi vorba despre organe judiciare sau unele cu atribuții pe siguranța națională, dată fiind importanța critică a acestui domeniu al Sănătății.

”O să apelăm la alte tipuri de ajutoare dacă oamenii ăștia nu înțeleg că au o menire și trebuie să asigure niște servicii. Este vorba viața noastră, de viața copiilor noștri. Și nu din orgolii și din alte interese să blochezi activitatea. Dacă eu nu reușesc prin procedură administrativă să pornesc într-o direcție bună tot colectivul, iar pentru aceste lipsuri și pentru aceste sincope trebuie să răspundă cineva. Nu doar moral și nu numai administrativ. Ne-am săturat, nu este o piesă de teatru, nu contează cine conduce spitalul, important este că atunci când avem o problemă de sănătate să avem unde să mergem”, a spus Pataki Csaba.

1 Comment on "Anchetă internă la Spitalul Județean. Posibil ajutor din partea instituțiilor de forță"

  1. Renunțați la numirile politice și puneți oameni competenți, dacă doriți cu adevărat rezultate bune.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Spitalul Județean Satu Mare
unitate de primiri urgente satu mare
DEZVĂLUIRI. Neregulile din Spitalul Județean Satu Mare, sesizate la Procuratură

Închide