Anunțul oficial al NEPI: În câteva zile începe construcția mall-ului. Gata în acest an

Oficialii NEPI/Rockcastle au făcut marele anunț, potrivit unei informări obținute de PresaSM. Concret, lucrările vor începe în luna martie (în circa două săptămâni) și se preconizează să fie gata până la sfârșitul acestui an.

”NEPI Rockcastle a primit autorizațiile necesare pentru dezvoltarea unui magazin mall de 28.700 de metri pătrați în Satu Mare. Orașul are o populație de 123.000 de locuitori, iar 288.000 de locuitori se află la 45 de minute de mers cu mașina. Chiriașii includ: Carrefour, cu un hypermarket de 10.000 m2 și retailerii de modă cheie. Construcția va începe în luna următoare, iar deschiderea obiectivelor de gestionare până la sfârșitul anului 2018”, este anunțul NEPI. 

Reprezentanții celor de la New Europe Propety Investmanets Rockcastle au declarat în exclusivitate pentru PresaSM că deja sunt în organizare de șantier. Concret, se pregătește efectiv începerea lucrărilor de construcție! În următoarea perioadă se vor aduce utilaje și muncitori, respectiv se va începe lucrarea propriu-zisă.

”Am obținut autorizația din data de 6 decembrie 2017. Acum suntem în organizare de șantier”, au declarat reprezentanții NEPI Rockcastle pentru PresaSM.

De altfel, PresaSM a prezentat în premieră faptul că NEPI Rockcastle au obținut autorizația de construire încă din data de 6 decembrie 2017 din partea Primăriei Satu Mare. Document care le permite celor de la NEPI să înceapă efectiv construcția viitorului mall.

De asemenea, în zonă se va realiza și un sens giratoriu, care va asigura accesul cât mai fluid în și din parcarea viitorului mall. Și pentru acest obiectiv s-a obținut autorizația de construire.

În ceea ce privește pasarela pietonală peste râul Someș, din vecinătatea Satu Mare Shopping City, de execuția acestei lucrări se vor ocupa autoritățile locale. Cei de la NEPI Rockcastle au pus la dispoziție suma de 100.000 de euro pentru realizarea proiectelor tehnice. Pasarela se va deschide după inaugurarea proiectului.

1 Comment on "Anunțul oficial al NEPI: În câteva zile începe construcția mall-ului. Gata în acest an"

  1. Foarte bine, abia adteptam!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre NEPI
EXCLUSIV. NEPI începe construcția Shopping City-ului! Anunțul făcut pentru PresaSM

Închide