Carrefour caută 300 de angajați la Satu Mare. Promite condiții motivante de lucru

Carrefour face angajări la Satu Mare. Sunt scoase la concurs 300 de posturi. Noul supermarket se va deschise la mall-ul NEPI. 

Carrefour – care se va deschide în luna noiembrie în incinta mall-ului NEPI-Rockcastle – scoate la concurs cel puțin 300 de locuri de muncă în municipiul Satu Mare! Vorbim despre operator, scanare, bucătar/cofetar, lucrător comercial, patiser/pizzer, lucrător recepție marfă, casier, asistent decorări, lucrător întreținere, măcelar sau preparator pește.

Angajatorul promite condiții interesante, cel puțin pe hârtie:  asigurare medicală privată, tichete de masă, ajutor de transport, primă de vacanță anuală, prime de fidelitate, cupoane de magazin de paști și crăciun, cursuri de formare.Carrefour va avea o suprafață de 10.877 de metri pătrați. O suprafață cu mult peste următoarele două supermarket-uri din municipiul Satu Mare, care au câte 6.000 de metri pătrați.

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a declarat anterior că mall-ul NEPI se va deschide în data de 6 decembrie!

”Un parteneriat exemplar: un mall de 40.000 mp, investiție de 40 milioane de euro, 1.100 locuri de parcare. Deschiderea va avea loc pe 6 decembrie (…) Mă bucur că sprijinul acordat de Primăria Municipiului Satu Mare a ajutat la realizarea acestui proiect. Am fost cel care a prezentat investitorului pentru prima dată situatia juridică exactă a terenului, când alții îi purtau pe drumuri. Munca si efortul pe care le-am depus în ultimii doi ani au meritat. Ne-am mișcat rapid cu eliberarea autorizațiilor de construcție, am câștigat procesele cu samsarii imobiliari, iar în locul acelui teren neîngrijit, acum vom avea un centrul comercial modern cu locuri de parcare și spații verzi în care să îți facă plăcere să îți petreci timpul liber“, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

Carrefour face angajări la Satu Mare. Care este rețeaua de magazine în țară

La Satu Mare există un magazin Carrefour. Este vorba despre magazinul Express Buongiorno, din cartierul Micro 14. Rețeaua Express cuprinde magazine de proximitate operate în regim de franciză. Carrefour operează în România 4 formate de magazine, cu un total de peste 170 de unități. Este vorba despre hipermarketuri, supermarketuri, magazine de proximitate și un website de comerț online.

Carrefour este o companie franceză din industria de retail care și-a deschis primele magazine în anii ’50, iar la jumătatea anilor ’60 au deschis primul hipermarket.3 Comments on "Carrefour caută 300 de angajați la Satu Mare. Promite condiții motivante de lucru"

  1. Ce de promisiuni…mai puțin salarii!

    View Comment
  2. Ați uitat de magazinul Carrefour Market, fostul Billa!

    View Comment
  3. salar 1200 + tichete +70 lei ajutor de transport….am fost la interviu si cand am auzit oferta am si plecat…nici o sansa sa gaseasca angajati cu asemenea oferte…300 de angajati ….rusine…nu este forta de munca in satu mare pentru ca nu sunt salarii…sper sa nu gaseasca angajati si vor fii nevoiti sa mareasca salaru…

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.