Apel la unitate: ”Putem avea 100 km de autostradă, împreună cu Sălajul și Bihorul”

Consilierul județean Adrian Cozma le recomandă partidelor politice să se adune la aceeași masă pentru a susține proiectele care interesează județul Satu Mare. El este de părere că atât opoziția cât şi puterea pot ajunge la un numitor comun pe proiectele importante de investiții.

Propunerea concretă a lui Cozma vizează demararea documentației tehnico-economice pentru realizarea unui tronson de autostradă pe traseul Satu-Mare-Suplacu de Barcău. Tronsonul ar urma să lege Satu Mare de Autostrada Transilvaniei, care se află în execuție pe traseul Cluj-Poarta Sălajului-Oradea. Investiția ar urma să fie realizată de CNAIR.

“Mă asteptam în aceste zile să văd o masă rotundă cu parlamentari de la toate partidele, conducerea județului, a orasului să se pună de acord pentru susținerea unor proiecte ferme pentru județul nostru. În câteva zile parlamentarii voteaza bugetul țării. Nu suntem cea mai bogată zonă a țării, prin urmare avem nevoie de investiții majore, pentru a face un salt economic care să aducă dezvoltare. Cred că împreună cu toți parlamentarii noştri, cu cei ai Salajului si Bihorului, am fi putut susține măcar proiectarea pentru 100 de km de autostrada până la Marghita sau Suplacu de Barcău, pe unde va trece peste doi ani Autostrada Transilvania şi care ne-ar lega intr-un final şi de București. De ce să fim ultimii? Haideți domnilor parlamentari că săptămâna viitoare votați bugetul. Satu Mare ce primeşte? În doi-trei ani s-ar putea începe lucrările. E un orizont de timp normal, iar solicitarea a absolut firească şi necesară”, e precizarea consilierului PNL, Adrian Cozma.

1 Comment on "Apel la unitate: ”Putem avea 100 km de autostradă, împreună cu Sălajul și Bihorul”"

  1. Fecior, ce-ai băut?
    Reprezentanții partidului, al cărui membru ești și tu, au decis că partea de nord-vest a țării să fie legată de autostrada Transilvania (A3) printr-un drum express Baaia Mare – Zalău, iar sătmarul nostru a picat!
    La fel, la modernizarea aeroporturilor, aeroportul Maramureș a fost trecut de importanță regională, în detrimentul celui sătmaărean, care deși are una din cele mai mari piste din șară și este poziționat strategic, nu beneficiază de sprijinul guvernanților!
    Și de la Suplac sau Marghita unde vrei să mergem, către Vest, căci spre București încă 20 de ani nu vom avea autostradă!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Adrian Cozma
PROTEST. Avocatul Adrian Cozma cere întâi condiții, apoi majorări de taxe în Satu Mare

Închide