Avem oameni COMPETENȚI! Dar sunt INTERZIȘI în conducerea Primăriei Satu Mare

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, s-a tot plâns, mai mult sau mai puțin public, de faptul că nu prea are oameni cu care să conducă acest municipiu reședință de județ. Cu toate că a numit doi viceprimari de la PNL, respectiv pe Adrian Albu și Doina Feher, edilul șef pare tot nemulțumit.

Ce-i drept, Kereskenyi Gabor l-a cam făcut praf și pulbere pe Adrian Albu în mandatele precedente, când ambii ocupau funcția de viceprimar în ”cabinetul” Iuliu Ilyes. Dar acum pare bun, când UDMR se află în alianță cu PNL.

Pe de altă parte, UDMR are în echipă cel mai ACTIV și mai COMPETENT om în probleme de administrație publică, dar din orgoliu Kereskenyi Gabor nici nu vrea să audă de el. Cel puțin nu pentru funcția de MANAGER PUBLIC.

Vorbim de Maskulik Csaba, omul care a fost cel mai VOCAL și mai ACTIV consilier în mandatul trecut. Maskulik Csaba este un personaj venit din lumea privată, dovedind reale calități de manager. Spre deosebire de alți UDMR-iști legați ombilical la banul public, Maskulik Csaba nu este dependent de leafa de la stat. Declarația de avere este mai mult decât SUGESTIVĂ.

A fost manager 12 ani la una dintre cele mai importante societăți comerciale din oraș: Autonet!

Dar pentru că a avut curajul să intre în cursa internă pentru desemnarea candidatului pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare în prima parte a acestui an, Kereskenyi Gabor nu îl suportă pe Maskulik Csaba. Iată de ce ne putem dispensa de oameni extrem de bine pregătiți. Din orgoliu!

Din câte se pare, orgoliul personal este mai important decât binele acestui oraș! Cel puțin acesta este semnalul transmis de Kereskenyi Gabor.

Maskulik

Maskulik Csaba

Pe de altă parte, alte două persoane sunt propuse pentru funcţia de manager public al municipiului Satu Mare.

Ambele persoane sunt de la UDMR Satu Mare. Este vorba despre arhitectul Gunthner Tiberiu şi despre Ştefan Gati.

gunthner_tiberiu

Gunthner Tiberiu

Gunthner Tiberiu a fost senator al UDMR în perioada 2008 – 2012, iar în acest moment este consilier local la Satu Mare.

stefan gati

Ştefan Gati

Ştefan Gati este în prezent consilier local şi a ocupat funcţia de secretar general adjunct al Guvernului României, respectiv secretar general în Ministerul Sănătăţii.

2 Comments on "Avem oameni COMPETENȚI! Dar sunt INTERZIȘI în conducerea Primăriei Satu Mare"

  1. Daca a fost asa de bun manager acest domn, de ce a fost dat afara de la Autonet????

    View Comment
  2. Nicu: nu a fost dat afara: a plecat pe drumul lui in profilul lui. Nu toti sunt angajati cu frica in san, sunt si colaboratori cu vena de intreprinzator.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Maskulik Csaba
DEZVĂLUIRILE unui consilier local vizavi de LUCRĂRILE de pe Podul Decebal. Ce spune despre FIRMA executantă

Închide