Beiktatták Kereskényi Gábor polgármestert és az új városi tanácsosokat


Kedden a Közigazgatási Palota nagytermében tette le hivatali esküjét Kereskényi Gábor polgármester és a városi tanácsosok.

Ünnepi beszédében a városvezető úgy fogalmazott: „Egy újabb mandátum első napján vagyunk, amikor a városi tanács tagjaival egy új fejezetet nyitunk Szatmárnémeti történelmében. Köszönöm a támogatást a szatmáriaknak, büszke vagyok arra, hogy megtiszteltek a bizalmukkal. Ígérem, hogy a következő négy évben is minden szatmárnémeti polgármestere leszek, és kollégáimmal mindent megteszünk azért, hogy azok a tervezett és megígért beruházások, amelyek Szatmárnémeti fejlődését garantálják, megvalósuljanak ez előttünk álló négy évben.

A jövőbe kell tekintetnünk, ugyanakkor visszatekintve az elmúlt négy évre, engedjék meg, hogy megköszönjem a korábbi tanácsosok és a kollégáim munkáját. A szatmárnémeti önkormányzat nekik köszönhetően működött megfelelően, az Ő érdemük is, hogy hatékonyabb és színvonalasabb lett a munkavégzés az intézményben.

Végül, de nem utolsó sorban köszönetet mondok a családomnak. Ők azok, akik megteremtik a megfelelő hátteret ahhoz, hogy a munkára tudjak koncentrálni. Tudom, hogy nem könnyű nekik, ezért nagyon hálás vagyok ezért.

Tanácsos Hölgyek és Urak, kedves kollégák! Nehéz időszakon megyünk keresztül, hiszen a világjárvány következtében kiszámíthatatlan világban élünk. Ennek ellenére az élet nem állhat le, nekünk haladnunk kell tovább a kijelölt úton. Szatmárnémeti egy komoly múlttal rendelkező város, ez a múlt pedig arra kötelez bennünket, hogy a lehető legtöbbet tegyük a jövőjéért. Tudom, hogy nem vagyunk egyformák, nem minden esetben értünk majd egyet, de azt kérem Önöktől, ha a városunk jövőjéről van szó, tegyük félre és a személyes és politikai érdekeinket, és közösen dolgozzunk Szatmárnémeti fejlődéséért. Szeptember 27-én a szatmáriak megmutatták: olyan vezetőket akarnak a közösség élére, akik építeni, nem pedig rombolni akarnak!

Tisztelt szatmáriak!

Mindig is csapatembernek tartottam magam, a legutóbbi négy év során pedig Önök voltak a csapatom legfontosabb alkotóelemei, és ebben a mandátumban is azok maradnak. Meggyőződésem, hogy jó és eredményes munkát csak akkor tudunk végezni, ha egységes maradunk, ha a széthúzás helyet az összefogást válasszuk, ha a kicsinyesség helyet a nagy célok elérését tűzzük ki célként.

Tegyük félre mindazt, amit szétválaszt bennünket, hogy közösen tudjuk ezt a gyönyörű várost még szebbé, még jobbá, még élhetőbbé tenni!
Ebben segítsen mindannyiunkat a Fennvaló!”Fii primul care comentează! despre "Beiktatták Kereskényi Gábor polgármestert és az új városi tanácsosokat"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Kereskenyi Gabor
FOTO/VIDEO. Kereskényi a depus jurământul. Cine sunt noii consilieri locali

Închide