Bulevardul Octavia Goga, din Satu Mare, se închide parțial! Încep reparațiile

Primăria Municipiului Satu Mare anunță restricții de circulație începând cu data de 01.07.2019 pe Bulevardul Octavian Goga. Se vor executa lucrări de reparaţii a covorului asfaltic, încadrare cu borduri carosabile, ridicări la cotă a căminelor de vizitare și a gurilor de scurgere. În prima fază se va lucra în pasajul Soarelui, până în dreptul străzii Dâmbovița!

Primăria Satu Mare vă mulțumește pentru înțelegere!

Reamintim că după mai multe intervenții repetate – toate cu recidivă – la sistemul de furnizare al apei potabile de pe Bulevardul Octavian Goga din municipiul Satu Mare, cei de la Apaserv au în vedere modernizarea totală a întregii infrastructuri. Mai exact, vor înlocui toate conductele, potrivit unor informații intrate în posesia PresaSM.

Zona vizată este cea cuprinsă între Bulevardul Octavian Goga și strada Dâmbovița, chiar înainte de pasajul de Cale Ferată care traversează Bulevardul Octavian Goga. Problema este că pe tronsonul în cauză conductele trec pe mijlocul suprafeței carosabile, ceea ce îngreunează mult lucrările și traficul rutier, știindu-se faptul că zona este una intens circulată.

De asemenea, pentru a se asigura o cât mai bună racordare la locuințele din jur, se vor amplasa conducte atât sub partea stângă cât și dreaptă a drumului. Lucrările vor începe în acest an, în funcție de rezultatul licitației.

Fii primul care comentează! despre "Bulevardul Octavia Goga, din Satu Mare, se închide parțial! Încep reparațiile"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre bulevardul Octavian Goga
REABILITARE. Urmează lucrări de amploare pe B-dul Goga. Circulația, redirecționată parțial

Închide