Camere de supraveghere în ghetoruile Sătmarului! Cu ochii pe hoți și prostituate

Primăria municipiului Satu Mare a aplicat pentru obținerea de fonduri printr-un proiect european, în urma căruia vrea să amplaseze zeci de noi camere de supraveghere. Sistemul de supraveghere video va conţine 20 de camere de supraveghere. Bugetul total al proiectului este de 109.874,00 Euro, din care bugetul Municipiului Satu Mare este de 49.224,00 Euro. Contribuţia proprie este de 10.00% din valoarea total eligibilă aferentă Municipiului Satu Mare, adică 4.922,40 Euro.

Reamintim că anul trecut primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a declarat că intenționează să mai achiziționeze încă 20 de camere de supraveghere, care să poată fi folosite și pe timp de noapte. Totuși, edilul șef a recunoscut că numărul lor este insuficient, opinând că ar fi nevoie de circa 200 de camere, față de cele 66 câte există în prezent.

Chiar și cu cele 66 de camere de vedere s-a ajuns în situația în care hoții acționează chiar în centrul municipiului Satu Mare fără nicio teamă. Chiar dacă se achiziționează cele 20 de camere, s-ar putea acționa și pe linia eficientizării activității personalului.

Fii primul care comentează! despre "Camere de supraveghere în ghetoruile Sătmarului! Cu ochii pe hoți și prostituate"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Poliția Locală
VIDEO. Scandalagii ”preluați” de Poliția Locală, de la Ziua Orașului Satu Mare

Închide