Campanie de strângere a deșeurilor electrice. Unde vor fi amenajate punctele de colectare

Primăria municipiului Satu Mare anunță o nouă campanie de colectare a deșeurilor electrice. Trei puncte vor fi amenajate în diferite cartiere ale Sătmarului.

Primăria municipiului Satu Mare anunță o nouă campanie pentru colectarea deșeurilor electrice. Acțiunea va avea loc sâmbătă, 14 decembrie, între orele 9.00- 14.00. Sătmărenii vor putea să predea deșeurile electrice la cele trei puncte amenajate în municipiul Satu Mare.

• Piața Titulescu, lângă Școala Generală nr.10
• Cartier Micro 14, lângă Școala Generală Mircea Eliade
• Cartier Micro 17, lângă Școala Gimnazială Ion Creangă

Pot fi predate aparatele electrice, electronice și electrocasnice, bateriile portabile și industriale (non-auto), corpurile de iluminat sau tuburile fluorescente.

Organizatorii reamintesc că legea interzice aruncarea deșeurilor electrice împreună cu gunoiul menajer sau în natură. DEEE reprezintă o sursă periculoasă de poluare, prin componentele toxice pe care le conțin, afectând mediul înconjurător și sănătatea oamenilor.

Fii primul care comentează! despre "Campanie de strângere a deșeurilor electrice. Unde vor fi amenajate punctele de colectare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre deșeuri
FOTO. ”Bariere” de gunoi la marginea municipiului Satu Mare. Imagini dezolante

Închide