Când au loc primele extrageri loto. Reguli pentru jucătorii care intră în agenții

Agențiile Loteriei Române se redeschid gradual de luni, 15.06.2020, începând cu ora 14:00, iar primele trageri loto vor avea loc duminică, 21.06.2020, anunță Loteria Română. Reluarea activității a fost anunțată de premierul Ludovic Orban, care a precizat că, odată cu noul val de relaxare, se vor deschide și casele de pariuri. 

Odată cu redeschiderea agențiilor loto se reia și plata câștigurilor, precizează cei de la Loteria Română.

“Reamintim faptul că plata câștigurilor a fost suspendată în 25.03.2020, iar termenele pentru ridicarea câștigurilor prevăzute de regulamentele de joc nu au mai curs începând cu aceeași dată”, se arată într-un comunicat de presă.

Redeschiderea vine, ca și în alte situații, la pachet cu noi măsuri de protecție pentru angajați și jucători. Asfel, panourile de plexiglas dar și benzile avertizoare pentru menținerea distanței fizice vor deveni un lucru normal, la fel și dezinfectantul de la intrare și cel pentru suprafețele de joc. Angajații vor purta și ei măști de protecție, mănuși dar și vizete. Dezinfectarea se va face pe bază de program, mai anunță Loteria Română.

“În agențiile loto vor exista panouri de plexiglas transparent (cu rolul de a separa operatorul de contactul direct cu jucătorii), benzi avertizoare de menținere a distanței de siguranță, dezinfectat pentru mâini pus la dispoziția jucătorilor și dezinfectant pentru suprafețele de joc. Angajații vor purta măști de protecție facială și vor avea, de asemenea, la dispoziție mănuși de unică folosință și vizete transparente de protecție. Dezinfectarea agențiilor și a suprafețelor de contact se va face zilnic, conform unui orar care va fi afișat la loc vizibil, împreună cu celelalte reguli și recomandări privind accesul și comportamentul în agențiile Loteriei Române”, mai precizează sursa citată.

Reguli noi și pentru jucătorii care intră în agenții

Clienții care intră în agenții vor trebui să respecte distanța, să poarte mască și să se dezinfecteze la intrarea în agenție.

“Importanța respectării tuturor regulilor de conduită privind accesul în agențiile loto este esențială. Jucătorii au câteva responsabilități cu care deja sunt familiarizați: să respecte distanța de siguranță, să poarte mască de protecție facială, să-și dezinfecteze mâinile la intrarea în agenții, să respecte toate recomandările pentru a se proteja pe ei și pe cei din jur”, subliniază cei de la Loteria Română.

”Este un moment așteptat de toți angajații Loteriei Române și, bineînțeles, de către toți jucătorii noștri, cărora le mulțumim pentru fidelitate și încredere. Am convingerea că împreună, jucători, angajați și colaboratori, vom duce mai departe, cu responsabilitate, tradiția Loteriei Române, una dintre cele mai vechi instituții românești, care aniversează anul acesta 114 ani de activitate. Indiferent de perioadele traversate, rolul social și misiunea Loteriei Române au rămas neschimbate: crearea fondurilor necesare finanțării unor proiecte de interes public național prin oferirea de jocuri sigure și responsabile.” – Sebastian-Iacob Moga, Director General C.N. ”Loteria Română” S.A.

 

Rețeaua de vânzare a Loteriei Române numără peste 1900 de agenții, proprii și mandatare.Fii primul care comentează! despre "Când au loc primele extrageri loto. Reguli pentru jucătorii care intră în agenții"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre coronavirus, loto
Noi detalii despre renunțarea la izolarea la domiciliu. Ce spune premierul Ludovic Orban

Închide