Circa 800 de sătmăreni testați COVID19! Mulți vor să se întoarcă la muncă în Occident

FOTO: Arhivă

Situația la nivelul județului Satu Mare este una stabilă, informează Prefectura Satu Mare, numărul persoanelor aflate în carantină și izolare la domiciliu este în scădere pronunțată la această dată, ceea ce permite suplimentarea efectivelor forțelor de ordine, respectiv o prezență mai vizibilă în stradă a forțelor.

Până la această oră, potrivit Direcției de Sănătate Publică, până la această oră s-au efectuat 819 teste, fiind testate 756 persoane, dintre care 46 pozitive.

În ceea ce privește traficul prin punctele de trecere a frontierei, s-a constatat o scădere a numărului de persoane care au intrat în țară în perioada Sărbătorilor Pascale, în schimb traficul rutier de marfă înregistrează parametri ridicați, ceea ce înseamnă că economia funcționează.

În această perioadă, Direcția de Sănătate Publică Satu Mare se confruntă cu o creștere a solicitărilor de eliberare a adeverințelor care certifică finalizarea perioadei de izolare/carantinare, necesare persoanelor care doresc să se reîntoarcă la muncă în străinătate.

Având în vedere că România se află în stare de urgență până la data de 14 mai, prefectul Radu Bud a solicitat efectivelor Ministerului Afacerilor Interne să rămână la fel de vigilente, să păstreze același ritm susținut al activităților specifice și să acționeze profesionist în coordonarea Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției (CJCCI).1 Comment on "Circa 800 de sătmăreni testați COVID19! Mulți vor să se întoarcă la muncă în Occident"

  1. Avram Iancu | aprilie 21, 2020 at 20:12 |

    bine a zis Base : inchideti granitele ! astia rad de noi ! nu platesc nici aici, nici acolo : eu ca prostu , de 30 ani platesc !

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre coronavirus
Primarul de Oradea vrea relaxarea restricțiilor COVID19 după 1 mai

Închide