Ciprian Ardelean, lider Pro România pe municipiu: Satu Mare are nevoie de profesionalism în administraţia publică

Avocatul Ciprian Ardelean a fost numit coordonator al Organizației Municipale Pro România Satu Mare, în urma unei ședințe care a avut loc joi seara la sediul Organizației Județene.

Deputatul Octavian Petric, coordonator județean și zonal al PRO România, a declarat că numirea lui Ciprian Ardelean în această funcție este firească având în vedere că este unul dintre cei alături de care a fondat organizația.

”Ciprian Ardelean – purtătorul de cuvânt al Organizației Județene Pro România – este unul dintre oamenii alături de care am pus bazele organizației județene Pro România Satu Mare, este unul dintre cei mai implicați lideri ai organizației noastre, un tânăr care a demonstrat implicare și profesionalism cât timp a fost consilier județean sau consilier al lui Victor Ponta în perioada în care acesta a fost premier. Astfel, este firesc să preia conducerea celei mai importante organizații locale a partidului din județul Satu Mare. Din echipa care va coordona organizația municipală mai fac parte avocații Răzvan But și Cristina Haiduc și Cristian Câmpan – lider sindical”, a declarat deputatul Octavian Petric.În noua sa calitate, Ciprian Ardelean are misiunea de a pregăti organizația municipală petruu alegerile din acest an, dar și să identifice măsuri concrete prin care candidaţii PRO România la alegerile locale pot să rezolve problemele cetăţenilor din municipiul Satu Mare.

”În primul rând, i-am rugat pe colegii de la municipiu să identifice soluţii și proiecte care pot duce la îmbunătățirea vieții sătmărenilor. PRO România şi-a asumat încă de la început rolul unui partid altfel, care pregăteşte oameni ce vor să facă o altfel de politică. La alegerile viitoare vom avea mulţi candidaţi tineri, profesionişti care şi-au dovedit competenţele în domeniul lor de activitate şi care sunt gata să pună umărul la dezvoltarea comunităţilor în care trăiesc. Satu Mare are nevoie de profesionalism în administraţia publică, avem nevoie de soluţii concrete pentru problemele cu care se confruntă sătmărenii zi de zi”, a declarat deputatul Octavian Petric, coordonator județean și zonal al PRO România.Fii primul care comentează! despre "Ciprian Ardelean, lider Pro România pe municipiu: Satu Mare are nevoie de profesionalism în administraţia publică"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Ciprian Ardelean
Avocat sătmărean: Zona metropolitană Satu Mare există legal! O spune Judecătoria Satu Mare

Închide