Circulație închisă în zona centrală din Satu Mare. Ce străzi vor fi afectate


Primăria Municipiului Satu Mare anunță lucrări de reparații a carosabilului în intersecția dintre str. Iuliu Maniu și str. Ștefan cel Mare. Din cauza lucrărilor, de mâine, de la ora 7:00, circulația rutieră în zonă va fi închisă.

Autoritățile locale anunță închiderea circulației în zona străzilor Iuliu Maniu și Ștefan cel Mare. Restricțiile se vor aplica de marți dimineață.

“Primăria Municipiului Satu Mare anunță lucrări de reparații a carosabilului în intersecția dintre str. Iuliu Maniu și str. Ștefan cel Mare. Ca urmare a acestor lucrări, circulația rutieră va fi închisă începând de marți, 29 octombrie, ora 7.00. Lucrările se vor desfășura în două etape și urmează să fie finalizate până la finalul acestei săptămâni. Rugăm participanții la trafic să circule cu atenţie în zonă şi să respecte semnificaţia indicatoarelor montate”, anunță autoritățile municipale.

Lucrările afectează și circulația autobuzelor, informează Transurban.

Se vor modifica traseele autobuzelor pentru perioada 29.10.2019 – 02.11.2019 astfel:

Liniile 1, 7, 13, 15, 16, 18, 29 vor circula de la coborârea de pe Podul Golescu, pe str. Brâncoveanu spre P-ța Libertății, iar la retur din Piața Libertății, pe str. Păstrăvului, str. Brâncoveanu, str. Martirilor Deportați, Piața Mare spre Podul Golescu;

Liniile 3, 4, 5 vor circula de la coborârea de pe Podul Golescu, str. Martirilor Deportați, spre str. Caișilor, str. Luko Bela, str. Rebreanu, str. Porumbeilor, spre bld. Unirii, iar la retur de pe bld. Unirii, str. Pelican, Pța Titulescu, str. Caișilor, str. Golescu, spre Piața Mare;

Linia 23 va circula dinspre bld. 1 Decembrie, pe bld. Vasile Lucaciu, str. Wolfenbuttel, spre str. Barițiu, iar la retur în sens invers pe traseul menționat.

Mențiuni speciale:

Linia 17 va circula la cursa de 6.30 pe traseul P-ța Libertății, pe str. Păstrăvului, str. Brâncoveanu, str. Martirilor Deportați, Piața Mare spre Podul Golescu;

Linia 18 va circula la ora 7.30 pe str. Rodnei, str. Eroilor, P-ța Mică, bld. Vasile Lucaciu, P-ța Libertății, pe str. Păstrăvului, str. Brâncoveanu, str. Martirilor Deportați, Piața Mare spre Podul Golescu.

Se suspendă pe perioada lucrărilor stațiile de autobuz: Iuliu Maniu, Spitalul Vechi, str. Martirilor Deportați (pentru direcția Gară).

Se înființează temporar stația la coborârea pe podul Golescu.3 Comments on "Circulație închisă în zona centrală din Satu Mare. Ce străzi vor fi afectate"

 1. Sunt de parere ca Primaria si Primarul sa dea dovada de caracter,sa inchida orasul,ca sa poata pleca cu totii la vreun chef,pt ca impresia mea este ca de ciubucarit au ciubucarit destul iar acuma ar fi cazul sa se mai odihneasca oleaca inaintea sarbatorilor de iarna,cand incep iar ciubucarelile,cand se primesc cadourile si cand incep iar chefurile la cei,care,nu-i asa merita ?
  Asta mi-as dori cu adevarat,pt ca asta si-au dorit satmarenii si etnicii participanti la vot.

  View Comment
 2. Azi 29.10.2019 nu semana nimic cu cele publicate ,drumul era inchis de la colt cu strada care duce la piata mare !!!

  View Comment
 3. Spanciu Silvia | octombrie 29, 2019 at 15:06 |

  Informațiile sunt cele comunicate oficial, în cursul zilei de ieri, de autoritățile publice locale

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre municipiul Satu Mare, Primăria Satu Mare, reguli de circulație, restricții de trafic
FOTO/VIDEO. Onor Armatei Române! Militarii, aplaudați la Satu Mare

Închide