Cupă de fotbal cu scop caritabil! Toți putem ajuta un copil bolnav

Asociația Castelul Erhard organizează un turneu de fotbal cu titlul sugestiv: ”Unul pentru toți și toți pentru unu!”. Evenimentul, aflat la prima ediție, are drept scop strângerea de fonduri pentru operația de scolioză a lui Erhard Enciu, 12 ani!

Așteptăm înscrierea echipelor de 5+1, până pe data de 15 octombrie! Meciul de deschidere va fi între echipele “Tăticilor castelani” și ” Juniorilor castelului”!

”Taxa de înscriere: 100 de ron/echipă. Bilet de intrare: 5 ron. Înscrieri se pot face la numărul de telefon: 0756.823.527, Ovidiu. În funcție de numărul echipelor înscrise până pe data de 15 octombrie, organizatorii vor alege și sala competiției! Vă mulțumesc din suflet tuturor”, este mesajul Editei Stanciu, mama lui Erhard.

Scolioza s-a agravat…a ajuns la peste 70 de grade și prezintă 3 curburi. La București i-au descoperit și scifoza. Singura șansă este o operație complexa pe coloana care durează intre 9 si 12 ore. Metoda de intervenție folosita la spitalul privat din București este de ultima generație și este folosita doar în spitalele private din Europa.

Va fi operat cu ajutorul unui robot. Costurile intervenției sunt de 15.000 euro, dar o fundație din Elveția va deconta prețul dispozitivului care urmează sa fie montate pe coloana. Acesta costă 4000 de euro. Dispozitivul respectiv și acest tip de procedura nu este decontat de CAS. Costul operației este de 11000 de euro echivalentul a 49700 ron la care se mai adaugă cheltuieli pre și post operatorii.

Pentru cei ce vor să-l ajute pe Erhard să se facă bine, pot vira sau depune sumele în conturile deschise pe numele Enciu Edita Carmen.

RO27BRDE310SV63768873100 – lei

RO23BRDE310SV63768953100-Eur;

BRD Kaufland e deschis zilnic de la 8 la 20! Pt plati din strainatate, aveti nevoie de codul SWIFT: BRDEROBU! Erhard trebuie să se facă bine!!!

Fii primul care comentează! despre "Cupă de fotbal cu scop caritabil! Toți putem ajuta un copil bolnav"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Satu Mare
FOTO. MĂCEL! Muncitorii unei firme de asfaltări au vandalizat copaci protejați de lege

Închide