Balconul PERICOL-PUBLIC din Centrul Vechi va fi REFĂCUT. Somație de la Primărie

Proprietarul clădirii al cărei balcon a cedat s-a conformat adreselor venite din partea Primăriei Satu Mare. Azi a fost montat un sistem de susținere al balconului, iar în perioada următoare se pare că se vor realiza lucrări de intervenție pentru consolidarea structurii.

De aștfel, Poliția Locală a procedat la sancționarea proprietarului clădirii din Centrul Vechi, de lângă Ceasul Electric, după ce o bucată dintr-un balcon s-a desprins și a căzut pe trotuar.

”A fost asigurată cu stâlpişori zona de lângă Hotel Dana în urma ruperii unui ornament de la balcon, iar proprietara a fost sancţionată pentru neîntreţinerea clădirii”, susține conducerea Poliției Local Satu Mare.

Reamintim că un stâlp de susţinere al balconului unei clădiri din Piaţa Libertăţii, vizavi de Ceasul Electric, s-a desprins şi s-a prăbuşit pe trotuar. Doar o minune a făcut ca o bucată de câteva sute de kilograme să nu cadă pe vreun trecător.

Fii primul care comentează! despre "Balconul PERICOL-PUBLIC din Centrul Vechi va fi REFĂCUT. Somație de la Primărie"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre balcon, Centrul Vechi, Poliția Locală
Poliția Locală a AMENDAT proprietarul clădirii din CENTRUL VECHI. Dispoziție pentru SECURIZAREA balconului

Închide