FOTO. Acesta este Satu Mare! Mii de navetiști printre șobolani și gunoaie în centru!

Reporterii PresaSM au atras atenția în mod repetat în ultimele luni asupra condițiilor absolut mizere pe care trebuie să le suporte zilnic mii de navetiști din tot județul Satu Mare. Vorbim despre gunoaie și șobolani.

Există o singură bancă, restul oamenilor fiind nevoiți să stea în picioare, în soare sau ploaie. Doar o singură firmă de transport a adus ceva piatră și a împrăștiat-o în jur, ca să nu se facă prea mult noroi când plouă. În rest…

Totuși, ca principală ”autogară” a municipiului Satu Mare să arate în acest mod este intolerabil! O rușine uriașă pentru municipiul reședință de județ. Considerăm că oamenii merită respect, fiindcă vin în Satu Mare la locurile de muncă sau la cumpărături, aducând o plus-valoare la bugetul orașului. Și să fie tratați mai rău ca-n țările din lumea a III-a este revoltător.

”Autogara” se află pe un teren privat, transformat într-o parcare. Cu toate acestea, este inexplicabil cum o astfel de situație poate fi tolerată și de către autorități.

2 Comments on "FOTO. Acesta este Satu Mare! Mii de navetiști printre șobolani și gunoaie în centru!"

  1. Acolo nu era nevoie de o autorizatie de functionare din partea autoritatilor locale?Cel care a inchiriat terenul respectiv nu trebuia in primul rand sa amenajeze corespunzator aceasta ”statie” si numai dupa aceea sa-l poata inchiria?Ori conteaza mai putin acest lucru insa conteaza mai mult cine este cel care are in proprietate acest teren(desi institutiile abilitate ar putea verifica cum a ajuns x-ulescu in proprietatea acestui teren) ??!!

    View Comment
  2. Această bătaie de joc durează de mai mulți ani! E încă o dovadä a incompetenței autorităților locale! Și e la doar câțiva metri de primărie, consiliu județean, prefectură, în plin centrul orașului. Un focar de infecție, jeg, umilire a oamenilor = politica celor ce ne conduc!!! Mari conducători avem!!!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre navetă, navetiști, transport intrajudetean
Federația Elevilor: Guvernul preferă baronii locali. Lipsă totală de interes față de educație

Închide