FOTO. Adrian Cozma: ”Vom introduce rețeaua de gaze în tot județul Satu Mare!”

Candidatul PNL pentru șefia Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Cozma, spune că dacă va câștiga va extinde rețeaua de gaze naturale în toate localitățile din județul Satu Mare. Adrian Cozma își propune să realizeze acest proiect de mare anvergură prin intermediul finanțărilor asigurate de Uniunea Europeană.

Adrian Cozma susține că este de netolerat ca în România, una dintre cele mai bogate țări în rezerve de gaze naturale, doar o treime din populație să aibă acces la rețeaua de gaze! Iar astfel, presiunea pe pădurile țării este enormă, fiindcă reprezintă principala sursă de încălzire a locuințelor de la sate.

”Calitatea vieții de zi cu zi e principalul indicator social pentru fiecare dintre noi. Pentru asta trebuie să avem asigurate utilitățile de bază și accesul la servicii publice de calitate. Viața în mediul rural poate fi atractivă și pentru generațiile de tineri. Ține de noi să le asigurăm servicii bune și condiții decente de viață!”, spune candidatul PNL pentru Consiliul Județean Satu Mare, Adrian Cozma.

4 Comments on "FOTO. Adrian Cozma: ”Vom introduce rețeaua de gaze în tot județul Satu Mare!”"

 1. Ba ca sa vezi asa ceva

  View Comment
 2. pensionara Tercica | august 6, 2020 at 14:00 |

  Mai asta! Aceasta suna a barbereala electorala! Inca sunt f.multe locuri fara curent electric (chiar si in “muncipiul” SM), nu au retea de apa potabila (tot asa). Nu ti-e rusine sa vii cu asemenea baliverne? Daca era vorba de curent si apa, care sunt cele mai necesare, hai mai treaca, voi veniti vrajeli! RUSINE! Sa nu va voteze nimeni! Dati drepturile copiilor si pensionarilor conform legilor in vigoare! Nerusinatilor de la pnl! In frunte fritz!

  View Comment
 3. Dar concret, cu ce proiecte? Depuse unde? Si din ce fonduri?

  Consiile locale nu prea au de unde finanta extinderea tevelor de gaze, fiind-ca sunt prea putine fonduribpentre ele din bugetul UE.

  View Comment
 4. Unele proiecte sunt deja aprobate, deci nu-i nou. Sau făcut mdeja măsurătorile necesare în anumite zone deci nu sunt proiecte noi. Lucrările de săpătură vor fi noi dar proieectele sunt vechi.

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Adrian Cozma
Posibilă alianță PNL-USR/PLUS în județul Satu Mare. UDMR ar avea viață grea în alegeri

Închide