FOTO. Avantajele conceptului Showroom Lebăda. Tot ce doriți, la prețuri imbatabile, într-un singur loc

Echipa Lebăda vă propune de ceva timp un nou concept de tip SHOP DE MATERIALE DE CONSTRUCȚII. Este vorba despre acel magazin de dimensiuni medii în care clienții/constructorii găsesc cele mai noi soluții, cu materiale inovatoare, toate de cea mai bună calitate și la cel mai bun raport calitate/preț.

Un magazin gândit special, astfel încât să inspire orice client indiferent de buget și în același timp să faciliteze o experiență plăcută pentru achiziția oricărui tip de materiale de finisaj (gresie, faianță, parchet, uși, mobilier baie, obiecte sanitare), vopsele lavabile, tencuieli decorative, instalatii termice, sanitare, electrice, scule, unelte, sisteme de fixare, articole de grădinărit, produse care pot fi indentificate ușor de oricine în showroom – alegeri care de foarte multe ori pentru a fi realizate corect necesită consilierea unei echipe de vânzări amabile, dedicate și cu experiență în vânzarea acestor produse.

Ce ne diferențiază Showroom-ul Lebăda, față de un concept clasic/mare de BRICOLAJ?

În primul rând, nu trebuie să parcurgi peste 10.000 mp (ca și în marile magazine de bricolaj), deoarece la showroom-ul Lebăda le găsești ușor într-un timp scurt, într-un showroom de 600 de metri pătrați. Unde puteți găsi peste 3.500 de produse. Este vorba despre produse proprii, fabricate în unitatea de la Valea Vinului (investiției 100% a firmei Lebăda), dar și de la furnizori naționali și internaționali.

Așadar, de ce să fiți nevoiți să ridicații, asezați, duceți materiale grele, voluminoase, de multe ori chiar murdare, când puteți să le comandați unor consultanți de vânzări (stând la o cafea), singurul efort fiind doar să vă parcați mașina la locul indicat de încărcare, fără să atingeți nici măcar un produs!

De ce să umblați într-un magazin de BRICOLAJ după consultanți pe care nu îi găsiți sau când iî găsiți nu au timp de dvs, când puteți fi servit profesionist, fără să aveți nevoie să căutați pe cineva.

De ce sa aveți impresia că veți cumpăra mai ieftin din magazinul de BRICOLAJ când aveți foarte mari șanse să cumpărați chiar mai scump, iar dacă ați cumpărat mai ieftin cu siguranță ați cumpărat materiale/soluții de calitate cel puțin mai slabă!

Directorul de marketing al firmei Lebăda, Cristian Pașca, a dezvăluit misiunea și viziunea societății pe care o reprezintă.

”Misiunea noastră este să ne concentrăm atât pe latura estetică cât și pe cea practică, să implementăm ideile inovatoare mai repede și mai eficient. Să nu facem niciun compromis când este vorba despre calitate, inovație, stil. În showroom-ul nostru v-am pregătit o suprafață extinsă de expunere, complet reînnoită, o gamă largă de produse de la cei mai prestigioși producători naționali și internaționali, consultanță de specialitate și cele mai noi tehnologii de amenajare și renovare”, a spus Cristian Pașca.

Descoperă pasiunea pentru arta locuirii printr-o ofertă amplă de produse de înaltă calitate. Trăiește o experiență creativă încărcată de satisfacții în showroom-urile Lebăda și online pe www.novolor.ro 

Fii primul care comentează! despre "FOTO. Avantajele conceptului Showroom Lebăda. Tot ce doriți, la prețuri imbatabile, într-un singur loc"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Lebăda
VIDEO. Proiectare 3D gratuită a băilor în Satu Mare! Iar materialele, la superprețuri!

Închide