FOTO. Câine erou căzut într-o prăpastie de zeci de metri, în județ! Salvat după eforturi incredibile

Un grup de patru persoane s-a dus în zona Luna Șes pentru o mică excursie în zona muntoasă a județului Satu Mare. Când au ajuns în Vârful Pietroasa, câinele care era cu ei a căzut într-o prăpastie de circa 45 de metri adâncime. 

Reacția celor de la Salvamont Satu Mare a fost ireproșabilă, căutând cățelușa până la lăsarea întunericului. A doua zi au reluat căutările, reușind să o găsească în viață, astăzi, în jurul orei 15.00.

Vă redăm povestea întreagă, spusă de ”familia” cățelușei Amy. Care are o poveste cu adevărat dramatică.”Povestea este mult mai emoționantă încât cățelușa aceasta, Amy pe numele ei, este o adevărată eroină. Asta pentru că în urmă cu câțiva ani a fost răpită de cineva din curtea casei cu scopul de a o folosi pentru reproducere și obținerea a cât mai multor pui. Amy a fost recuperată după luni bune de zile din zona Tășnad în stare gravă, fiindcă a fost mutilată la un ochi și cu leziuni în zona genitală. Abia în ultimul an aceasta a reușit să depășească traumele și să iasă la plimbare în afara curții.

Din această cauză, Amy este extrem de iubită de întreaga familie, iar pierderea ei ar produce foarte mare suferință. Iar faptul că a supraviețuit o căzătură de la o înălțime atât de mare, o transforma efectiv într-o eroină. Dar cel mai important lucru în aceasta poveste este gradul de implicare al celor de la Salvamont, sunt niște oameni incredibili și care si-au oferit ajutorul din prima clipa fără sa aștepte nimic la schimb. Sunt într-adevăr niște EROI. Aceștia nu au făcut nicio secunda o diferență în modul lor de abordare/salvare și implicare, în sensul în care pentru ei, Amy a fost un om, un om iubit de semeni. Nu găsim cuvinte să le mulțumim pentru tot ceea ce au făcut. Efectiv sunt jos pălăria!”1 Comment on "FOTO. Câine erou căzut într-o prăpastie de zeci de metri, în județ! Salvat după eforturi incredibile"

  1. Îi prea gras câinele ăla.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre câine
FOTOGALERIE. Câinele erou, care a salvat 3 persoane la Auchan Satu Mare (EXERCIȚIU)

Închide