FOTO. “Caravana medicală”. Medicii voluntari merg la sate. Sprijin pentru sătmărenii din zonele rurale

A debutat cea de-a doua ediție a acțiunii Clubului Rotary Satu Mare “Caravana Medicala”. Persoanele vârstnice sau cele cu dificultăți de mobilitate vor primi consultații de specialitate.

În data de 3 aprilie 2019 a debutat cea de-a doua ediție a acțiunii Clubului Rotary Satu Mare “Caravana Medicala”.

În cadrul acestei acțiuni, o unitate medicală mobila se va deplasa în mai multe localități ale județului Satu Mare (Valea Vinului, Homorodul de Jos, Crucisori – Poiana Codrului, Andrid) pentru investigații si determinări medicale la nivelul populației din aceste localități.

Cei consultați sunt persoane în vârstă sau cu dificultăți de deplasare(mobilitate sau financiara) la cabinete medicale de specialitate. Medicii care asigură asistenta medicală sunt medici voluntari, specialiști în diverse ramuri medicale.

“Aceștia vor fi însoțiți de membrii clubului Rotary Satu Mare care vor asigura partea organizatorică și logistica necesară sub coordonarea dnei Alina Ionescu. Dintre analizele efectuate menționăm măsurarea tensiunii, glicemiei, ecografii, investigatii ginecologice, gastroenterologice, cardiace,” spun organizatorii.

Acțiunea se va desfășura în perioada 3-18 aprilie iar numărul estimat de consultații va depăși 200.

Acest proiect este posibil datorită Fundației Sensiblu și a prietenilor de la Rotary Club “Floare de Colț” Abrud – Câmpeni prin împrumutarea cabinetului mobil.

Fii primul care comentează! despre "FOTO. “Caravana medicală”. Medicii voluntari merg la sate. Sprijin pentru sătmărenii din zonele rurale"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre analize, Caravana Medicilor, Județul Satu Mare, medici, Rotary
VIDEO. Chiul prin orice mijloace în școlile din Satu Mare. Școala crează alergie

Închide