FOTO. Cratere pe Podul Decebal, reabilitat anul acesta. România, te iubesc!

Telenovela Podului Decebal nu s-a încheiat. Și asta pentru că apar noi cratere în asfaltul turnat în acest an. Craterul este deja de dimensiuni apreciabile.

De altfel, au apărut și alte fisuri longitudinale, puse de unele studii comandate de Primăria Satu Mare pe seama unor greșeli de construire a podului în anii 80.

Administratorul public al muncipiului Satu Mare, Maskulik Csaba, a recunoscut că au fost descoperite probleme grave în structura Podului Decebal.

Lucrările pe Podul Decebal vor fi reluate anul viitor și vor dura, din nou, cel puțin trei luni. Practic, Podul Decebal va trebui spart din nou pe o suprafață de 3.000 mp, ceea ce înseamnă, benzile de mijloc de pe aproape toată lungimea podului.


locuri de munca satu mare

Fii primul care comentează! despre "FOTO. Cratere pe Podul Decebal, reabilitat anul acesta. România, te iubesc!"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre podul Decebal
FOTO. Stâlp rămas pe mijlocul trotuarului pe Podul Decebal. Mutat în câteva luni!

Închide