FOTO. După distrugerea terasei, Primăria Satu Mare interzice accesul mașinilor în centru

Măsură de urgență luată de Primăria municipiului Satu Mare. După ce sătmăreanul Florin Tarța, în vârstă de 33 de ani, a ales să intre cu mașina în terasa casinoului Big Players, situat pe Bulevardul Transilvania, lăsând în urmă numai prăpăd, cei din conducerea administrației locale au decis să ia o măsură radicală.

Astfel, atât pentru accesul de pe Bulevardul Transilvania înspre Agenția CFR și Agenția Tarom, respectiv atât pentru accesul dinspre Bulevardul Transilvania înspre Primăria Satu Mare se vor monta stâlpi ratractabili pentru interzicerea accesului autovehiculelor neautorizate.

”Nu se mai poate așa, trebuie să facem ordine în acele zone. O să montăm niște stâlpi pentru interzicerea accesului. Cei care au localuri în zonă o să avem o discuție cu ei. Și în Occident se transportă marfa cu ajutorul unor cărucioare. Numai la noi se merge cu mașina cu marfă până în fața barului. Așa nu se mai poate, dacă vrem ordine”, a spus primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, pentru PresaSM.ro.

4 Comments on "FOTO. După distrugerea terasei, Primăria Satu Mare interzice accesul mașinilor în centru"

 1. Sfara Tudor | iunie 13, 2017 at 17:02 |

  De acord cu ce zice Dl. primar. Eu locuiesc in acea zona si loc de parcare doar prin noroc daca gasesti. Il rog cu aceeasi fermitate folosita de Dl.primar sa imi indice cu exactitate un loc de parcare cu plata si in acel loc am sa parchez. Pentru locuitorii din acea zona locuri de parcare cu plata ca si in alte cartiere nu exista. Domnule primar va invit intr-o zi sa ne ghidati pe toti locuitorii din acea zona unde sa parcam ( poate in afara orasului o sa gasim un loc).
  o zi buna va urez Domnule Primar.

  View Comment
 2. Ar trebui închis tot centrul. Și cel vechi, care este monument de arhitectură, și cel nou. Accesul riveranilor se poate asigura pe bază de cartelă. Știu că în Sibiu este adoptată această soluție. Prin riverani înțeleg doar cei care au domiciliul (ori reședința) acolo. În nici un caz nu sunt încluși cei care doar lucrează în zonă. Ar fi rezolvate mai multe probleme. Și, apropo, nu-l întrebați pe primar când vor fi marcate parcările reabilitate anul trecut?! Venituri bune cu investiții minime.

  View Comment
 3. incepe sa aibe si primarul nostru sange ….

  View Comment
 4. Adevarat. In occident se transporta marfa cu ajutorul unor carucioare, dar asta doar in locurile cu aglomeratie foarte mare(in centrul nou nu este o aglomeratie atat de mare cum este in alte orase). In occident sunt amenajate locuri speciale(tot odata free si in acelasi timp foarte numeroase) pentru aprovizionarea magazinelor. Accesul neautorizat ? Parca asa era. Pai de ce doar edilii au nevoie de acces autorizat ? Muncesc foarte mult banuiesc si se obosesc daca ar trebui sa circule pe jos.

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.




Mai multe despre Primăria Satu Mare
FOTOGALERIE. Centrul nou al Sătmarului a intrat în reabilitare

Închide