FOTO. Măști, mănuși și spirt în loc de sucuri, dulciuri și snacks-uri. Automatele safety-kit, tot mai frecvente

Antreprenorii se adaptează cererii de pe piață, iar odată cu relaxarea măsurilor de protecție, cererea pentru măști, mănuși și dezinfectanți în spațiile publice este în creștere. Unii dintre cei care s-au adaptat rapid noilor nevoi au fost proprietarii de automate. Astfel, în locul aparatelor care ofereau sucuri, snack-suri și dulciuri au apărut cele de la care pot fi achiziționate măști, mănuși, spirt, dezinfectanți, chiar și ochelari de protecție. 

Imagini cu noile aparate au început să apară și pe rețelele de socializare. În Capitală, un astfel de aparat oferă clienților măști, spirt și dezinfectant cu prețuri cuprinse între 12 – setul de trei măști și 16 lei.

sursa: reddit

În Sibiu, un astfel de automat a fost amplasat chiar în Piața Cibin, iar plata se poate face atât în numerar, cât și cu cardul, inclusiv cu cel contactless. Iar aparatele din Sibiu oferă și măști cu protecție ridicată, alături de pachete cu mănuși și ochelari de protecție.Potrivit firmei, deja au fost contactați și de instituții publice, iar automatele de tip safety-kit vor răsări și în alte orașe din țară, în București, Constanța și Suceava.

Odată cu expirarea stării de urgență și intrarea în vigoare a legii stării de alertă, în spațiile publice închise purtatul măștii va deveni obligatoriu. Astfel, automatele cu măști, mănuși și dezinfectanți ar putea să apară în aeroporturile, gările, autogările și supermarket-urile din țară, dar și în zonele aglomerate așa cum sunt piețele, acolo unde distanțarea socială este mai complicat de pus în practică.

În mai multe țări europene astfel de automate sunt în funcțiune încă de luna trecută.Fii primul care comentează! despre "FOTO. Măști, mănuși și spirt în loc de sucuri, dulciuri și snacks-uri. Automatele safety-kit, tot mai frecvente"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre coronavirus
VIDEO. Un clip viral arată cât de repede se răspândește coronavirusul într-un restaurant

Închide