FOTO. Mizerie și scandal la doi pași de Unitatea de Urgențe. Stația de autobuz, focar de infecție

Sătmărenii se plâng de mizeria și scandalul, totate la un pas de Unitatea de Primiri Urgențe, făcute de grup de concetățeni. Locatarii spun că de multe ori nici nu se pot plimba în zona pietonală cu cei mici, iar oamenii lasă și mizerie în urma lor ori de câte ori se adună la socializat în stația de autobuz din apropiere. 

Locuitorii din zonă spun că frecvent, mai mulți sătmăreni își fac veacul în zona din fața Spitalului Județean, iar nu de puține ori, după consumul de alcool sau alte substanțe, ajug să facă scandal și mizerie. Socializare se mută și în stația de autobuz, care devine un fel de coș de gunoi, cu resturi alimentare și alte deșeuri aruncate sub băncile vandalizate.

“Stația de autobuz din micro 15 care a ajuns în ultimul hal din cauza unor indivizi care vandalizeaza atât băncile din parc cât și stația de autobuz”, spune un sătmărean.

“Sincer mi-e deja groază când îi văd acolo și fac scandal și nu ai de unde să știi ce vor face, în starea în care sunt. Acolo lasă și mâncare, ulei pe jos, e murdar”, spune o sătmăreancă care coboară la stația din Micro 15.

Deși zona este una pietonală, locatarii blocurilor spun că evită plimbările tocmai din cauza grupurilor recalcitrante.

“Umblă pe aceasta alee sute de oameni zilnic si copiii”, spune o stămăreancă dezgustată de mizeria lăsată în urmă de grupul scandalagiu.

Și nici copiii nu ai curajul să îi lași în fața blocului, chiar dacă aleea este una pietonală.

“Mi-e destul cât trec eu pe lângă ei, dacă coboară (n.red copilul) îi spun să stea în fața blocului sau să vină sus dacă-s acolo”, spune o altă sătmăreancă din zonă preocupată de faptul că cei mici sunt expuși comportamentului antisocial.

Locuitorii spun că o prezență a forțelor de ordine în zonă ar putea schimba situația, iar stația de autobuz ar trebui cel mai probabil igienizată frecvent din cauza mizeriilor care se adună inclusiv pe timpul nopții.Fii primul care comentează! despre "FOTO. Mizerie și scandal la doi pași de Unitatea de Urgențe. Stația de autobuz, focar de infecție"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Micro 15
VIDEO. Parcarea dintr-un cartier, sub ape, după o ploaie de câteva zeci de minute

Închide