FOTO. Nu merge cu autogospodărirea la unii sătmăreni. În urma lor rămâne mizerie

Ambalaje aruncate, mâncare răsturnată pe jos, cam așa arată mesele după ce unii sătmăreni termină meniurile oferite de unitățile de alimentație publică. Deși tot mai multe fast-food-uri își roagă clienții să debaraseze mesele, aruncând resturile în coșurile special amenajate, mulți nu sunt deloc interesați în a strânge după ei. 

Deși clienții fast-food-ului din municipiului Satu Mare sunt rugați și îndrumați cum să lase sala de mese curată după ce au terminat de mâncat, clienții spun că nu toată lumea înțelege să facă curățenie după ei. Mâncarea este lăsată pe masă, cartofii prăjiți ajung aruncați pe jos, iar ambalajele ajung să fie distribuite prin toată locația.

Alții precizează că obișnuiesc să lase mâncarea în surplus pe masă, în speranța că “cineva” poate are nevoie de ce a mai rămas din porția rămasă. Ei spun că cel mai probabil, cei care vin după sunt responsabili de mizeria creată.

2 Comments on "FOTO. Nu merge cu autogospodărirea la unii sătmăreni. În urma lor rămâne mizerie"

  1. Dar vrem o țară ca afară,nu?

    View Comment
  2. De unde stii ca au fost satmareni?

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.