FOTO. Omagiu adus tânărului sătmărean călcat de tren în Germania. Odihnă veșnică

Sătmăreanul Raul Pinte a plecat în lumea celor drepți, în urma unui tragic accident, produs în Germania. Acolo unde Raul a fost plecat la muncă, în căutarea unui trai mai bun. Din nefericire, a fost accidentat mortal de un tren, tocmai în drumul spre casă, după o zi obositoare la locul de muncă.

Acum, un județ întreg îl plânge pe Raul. A fost un tânăr jovial, prietenos. A practicat fotbalul la Olimpia Căuaș, fiind apreciat și respectat de întreaga comunitate sportivă.

Înaintea de startul semifinalei Ligii a V-a de fotbal, dintre Olimpia Căuaș și Voința Turț, s-a păstrat un moment de reculegere în memoria lui Raul Pinte. Imediat după ce a marcat primul gol al partidei, Florin Mulcuțan, liderul Olimpiei Căuaș, a ridicat un tricou în memoria fostului lor coechipier, plecat mult prea devreme dintre noi.

Actualii și foștii colegi de la Olimpia Căuaș i-au transmis un mesaj emoționant pe Facebook: ”Frătiuc… toată lumea plânge, toată lumea este întoarsă pe dos… azi, ai fost in inimile noastre mai mult decât ai fi fost vreodată și vei rămâne acolo pe veci! Ne va fi dor de tine, un dor greu… personal, nu mai înțeleg nimic din ce se întâmpla deoarece, pierd oameni dragi din jur și mai ales tineri.

Îmi pare nespus de rău ca nu vom mai avea ocazia sa stam la o poveste, ca in trecut, dar ma consolez cu faptul ca acum, te îndrepti spre tati, cel care te-a iubit atât de mult și cel care a fost cel mai bun prieten al tatălui tău și cel care a avut grija in felul lui ca tu, sa faci parte din viața mea și a familiei mele! Dacă vreodată, te-am supărat … te rog iartă-ma! Știu însă ca tu, ai fost mereu motiv de bucurie , atât prin dăruirea ta ca sportiv cât și prin prezenta in familia noastră!

Cred ca Dumnezeu, câteodată mai și greșește… se grăbește sa ia la el oameni de care noi cei de pe pământ , avem atâta nevoie, oameni buni , calzi și extrem de necesari intr-o lume atât de imprevizibila! Lumea mea, a devenit mult mai pustie acum… as fi vrut sa poți sa ne fi alături și peste ani dar, din păcate, nu eu/noi suntem cei care hotărâm destine!

In numele meu, al familiei mele și al tuturor celor Olimpia Căuaş care te iubim necondiționat și pe veci, îmi iau rămas bun și ma rog la Dumnezeu sa te așeze in dreapta Sa pana la momentul in care ne vom “revedea”! Transmitem pe aceasta cale Sincere condoleanțe familiei îndoliate și puterea de a trece peste aceasta grea încercare și atât de cumplita durere!

Suntem alături de Alexandra, iubita ta, care, este profund afectată și o vom sprijini cu tot ce putem! Drum lin spre stele “Frațiorul meu mai mic”! (Radiai de bucurie când îți spuneam așa… iar acum, totul este istorie) Te vom iubi mereu! 💛💙”

Redacția PresaSM transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate!

Dumnezeu să-l odihnească în pace!Fii primul care comentează! despre "FOTO. Omagiu adus tânărului sătmărean călcat de tren în Germania. Odihnă veșnică"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre dramă, Olimpia Căuaș
FOTO. Moarte tragică pentru un tânăr sătmărean în Germania. A fost lovit de tren

Închide