FOTO. Primăria vrea să termine parcările din Micro 17 în acest an

Primăria municipiului Satu Mare informează cetățenii cu privire la desfășurarea lucrărilor de amenajare a celor patru cvartale de parcări din cartierul Micro 17. Este vorba despre cvartalul delimitat de străzile Independenței, Dima, Bobocului, Crișului, cvartalul delimitat de străzile Cibinului, Bârgăului, Fântânele, Codrului, cvartalul delimitat de blocurile CB11, CB13 de pe str. Bârgăului și de blocurile CF27, CF29, CF31, CF33, CF35 de pe str. Fântânele, respectiv cvartalul delimitat de străzile Independenței, Bobocului, Someșului, Crișului.

Conform contractului, toate cele patru zone au termen de finalizare 6 luni din care 2 luni pentru proiectare și 4 luni pentru execuție, de la data emiterii ordinului de începere al lucrărilor. În cazul celor 4 cvartale firmele care au câștigat licitațiile se află în ultima fază, cea de execuție.

Periodic, primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor și administratorul public al orașului, Maskulik Csaba fac vizite pe teren pentru a verifica modul de desfășurare al lucrărilor.

“Amenajarea parcărilor din Micro 17 avansează conform graficului stabilit. În cazul acestei investiții avem parte de firme care lucreză în mod susţinut, conform programului stabilit, astfel că sunt îndeplinite toate premisele ca până la sfârşitul anului să le dăm în folosinţă”, a declarat primarul municipiului Satu Mare.

În cazul a trei dintre ele ( cvartalul delimitat de străzile Cibinului, Bârgăului, Fântânele, Codrului, cvartalul delimitat de blocurile CB11, CB13 de pe str. Bârgăului și de blocurile CF27, CF29, CF31, CF33, CF35 de pe str. Fântânel și cvartalul delimitat de străzile Independenței, Bobocului, Someșului, Crișului), Primăria Municipiului Satu Mare a semnat ordinul de începere al lucrărilor în data de 10.07. 2017, în timp ce pentru cvartalul delimitat de străzile Independenței, Dima, Bobocului, Crișului s-a emis ordinul de începere în data de 24.07.2017.

În proiectul de modernizare al parcărilor sunt prevăzute săpături, lucrări la fundație, amenajarea platformei asfaltate pentru parcările propriu-zise, amenajarea trotuarelor și a căilor de acces pentru scările de bloc, montarea bordurilor, cât și aducerea la nivel a căminelor pentru scurgerea apelor pluviale.

Lucrările de modernizare a celor patru cvartale de parcări sunt achitate integral din bugetul local, după cum urmează:

 Cvartalul delimitat de străzile Independenței, Dima, Bobocului, Crișului – 290.523 lei ( fără TVA)
 Cvartalul delimitat de străzile Cibinului, Bârgăului, Fântânele, Codrului – 213.386 lei ( fără TVA)
 Cvartalul delimitat de blocurile CB11, CB13 de pe str. Bârgăului și de blocurile CF27, CF29, CF31, CF33, CF35 de pe str. Fântânele – 290.523 lei ( fără TVA)
 Cvartalul delimitat de străzile Independenței, Bobocului, Someșului, Crișului – 285.732 lei ( fără TVA)

De asemenea, Primăria municipiului Satu Mare a demarat și procedura de licitație pentru asigurarea iluminatului public în cele patru cvartale de parcări.

Fii primul care comentează! despre "FOTO. Primăria vrea să termine parcările din Micro 17 în acest an"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Primăria Satu Mare
FOTO. Primarăria Satu Mare pregătește evenimente pentru Centenarul Marii Uniri

Închide