FOTO. Reabilitări în cimitirul de pe strada Amațului. Se modernizează aleile


Aleile din cimitirul de pe strada Amațului au intrat în reabilitare, au anunțat autoritățile locale. Reabilitarea era una absolut necesară, precizează Primăria municipiului. Sătmărenii care au grijă de locurile de veci ale decedaților s-au plâns în ultimii ani nu doar de starea aleilor, ci și de curățenia din cimitir.

Autoritățile au anunțat că sunt în executare lucrări în cimitirul de pe strada Amațului, cel mai mare din municipiul Satu Mare. Se intervine la nivelul aleilor, a precizat Primăria municipiului Satu Mare, subliniind că lucrările sunt absolut necesare.

“Primăria Municipiului Satu Mare prin Administrația Domeniului public efectuează lucrări de amenajare și modernizare a aleilor din cimitirul de pe str. Amațului. Cimitirul este unul dintre cele mai mari din municipiu, iar reabilitarea aleilor din incintă era absolut necesară dat fiind nivelul de degradare al acestora”, se arată într-o informare publică.

Sătmărenii s-au plâns de alei, de lipsa curățeniei dar și de cei care aruncă gunoiul la întâmplare

Sătmărenii s-au plâns în ultimii ani de starea în care se află aleile și potecile din cimitir și asta nu doar din cauza înghesuielii care te obligă uneori să te strecori printre morminte. În zonele limitrofe ale cimitirului, iarbă stă necosită, iar accesul la cripte se face cu dificultate.

Cei care vizitează locurile de veci ale răposaților au spus că își doresc mai multă ordine și curățenie în cimitir, iar pentru început ar fi nevoie de mai multe locuri pentru depozitarea gunoiului. Un apel a fost lansat și la sătmărenii care, atunci când fac curățenie în jurul cripelor, lasă resturile vegetale și lumânările aruncate lângă gardul cimitirului.Fii primul care comentează! despre "FOTO. Reabilitări în cimitirul de pe strada Amațului. Se modernizează aleile"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Administrația Domeniului Public, cimitire, Primăria Satu Mare
FOTO. O mare fabrică s-a extins, zeci de noi locuri de muncă. Investiție de milioane de euro la Satu Mare

Închide