FOTO. Cel mai mare proiect imobiliar, pe Drumul Careiului lângă NEPI. Sute de noi apartamente


Proiect imobiliar modern pe Drumul Careiului, în municipiul Satu Mare, chiar lângă mall-ul NEPI, în proximitatea Kaufland. Proiectul prevede construirea a șapte blocuri, cu peste 250 de apartamente și mai multe spații comerciale și de servicii.

Proiectul ar putea fi finalizat în trei ani de la începerea lucrărilor și va fi într-o zonă superbă, cu vedere la râul Someș și cu facilități în imediata apropiere.

Terenul are posibilități extraordinare pentru investitorul care dorește să dezvolte proiecte rezidențiale în centrul orașului Satu Mare. Potrivit specialiștilor imobiliari, potențialul de câștig al afacerii ar fi de circa 18 milioane de euro.

”După doi ani și zeci de avize, am obținut în sfârșit votul Consiliului Local pe Planul Urbanistic Zonal. Probabil cel mai avangardist și important proiect privat de apartamente al momentului din inima Municipiului Satu Mare, însumând 7 imobile de P+7-10 etaje = 210 Apt + 315 Parcări, intră începând de astăzi, în ultima etapă, obținerea Autorizatiei de Construire (AC), estimată pentru primăvara lui 2021”, spune Lucian D., reprezentantul investitorului.Fii primul care comentează! despre "FOTO. Cel mai mare proiect imobiliar, pe Drumul Careiului lângă NEPI. Sute de noi apartamente"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre drumul Careiului, imobiliar
VIDEO. Drumul Careiului, în beznă totală din nou. Circulația rutieră, haotică

Închide